Adhara Skrevet 30. april 2013 #1 Skrevet 30. april 2013 http://cake-bliss.blogspot.no/2012/10/kjappe-peanttsmr-kjeks.html Tenkte å lage disse, bare med brunt sukker istedet for hvitt sukker. Tror dere de blir like gode med brunt sukker? Blir det stor smaksforskjell?
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2013 #2 Skrevet 1. mai 2013 Ikke stor smaksforskjell, men litt fargeforskjell. Brunt sukker i krem eller eggedosis gir en rar farge. Peanøttkjeks er jo brune uansett så der gjør det ikke så mye. Anonym poster: 5cfebf8496f8cbfd2c4238af7b47e633
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå