AnonymBruker Skrevet 30. april 2013 #1 Skrevet 30. april 2013 Funker det å fryse vårruller laget i rispapir etter at de er stekt i ovnen? Bør de fryses sammen med væske? Anonym poster: d39de07efe7f14b9b9367976fbfbcb26
AnonymBruker Skrevet 30. april 2013 #2 Skrevet 30. april 2013 Har aldri laget med rispapir, bare det som heter vårrullpapir, men jeg pleier å fryse dem uten å steke dem først, tror de blir litt dvaske år de tines om du steker dem først... Anonym poster: a685da2e9178ece9040d5690d273369d
Susa Skrevet 1. mai 2013 #3 Skrevet 1. mai 2013 Jeg har også lagd de i vårrullpapir. (spring roll pastry). Fikk tips om at de var best å fryse rå, og steke de etter hvert som man tok de opp fra fryseren. Men med baby i hus er det veldig kjekt å ha noen raske middager, så jeg stekte alle før jeg frøys de ned. Legger de tæla i ovnen, 150 gr, og steker til de er ferdige. Hvis de blir bløte, kan man vel bare sette på grillen i et par minutter?
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2013 #4 Skrevet 1. mai 2013 Jeg fryser mine ustekte. Det tar ikke lange tiden å varme opp olje uansett, og to minutter i mikroen er alt som skal til for å tine dem Anonym poster: 6c49090cc764d85a37cc219cdf74e842
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå