AnonymBruker Skrevet 29. april 2013 #1 Skrevet 29. april 2013 Noen som har noen tips til hva som er godt? Ikke laksewok, og ikke laks med poteter og saus har en del basisingredienser i kjøleskapet og fryste grønnsaker i fryseren. Tips mottas med takk :D Anonym poster: 268f5882d3ecde1f38320c63e0ef5539
AnonymBruker Skrevet 29. april 2013 #2 Skrevet 29. april 2013 THIS. Anonym poster: 436d55b236ce74e042da891a91ba8a54
AnonymBruker Skrevet 29. april 2013 #3 Skrevet 29. april 2013 http://www.tv2.no/gmn/wenche/oppskrifter/ovnsbakt-lakseomelett-med-brokkoli-2334800.html Anonym poster: 5a71df45a431e44cb028ebca57dc6ea7
Vill Skrevet 29. april 2013 #5 Skrevet 29. april 2013 Eg er veldig glad i steikt lasks med pepper og sitron (evt sitronpepper), og så serverer du med mango i terninger og kokt ris! Det er min favoritt! Ellers så er det superenkelt å lage små porsjonpakker med laks, strimla gulrot, purre, salt og litt fløte på i aluminiumfolie. Kan sjølvsagt bruke andre grønsaker om du vil det. Steik i ovnen og server med ris eller poteter.
sunshine93 Skrevet 29. april 2013 #6 Skrevet 29. april 2013 http://fotballfrue.no/2013/04/03/oppskrift-onsdag-laks-og-mangospyd-i-kokos/ Ser godt ut!
hilli Skrevet 30. april 2013 #7 Skrevet 30. april 2013 Rød thai curry med kokosmelk og grønne bønner er kjempeenkelt og veldig godt.
sauen87 Skrevet 1. mai 2013 #9 Skrevet 1. mai 2013 Laks med creme fraiche og mangochutney!!! Heeelt fantastisk http://www.salma.no/oppskrifter/salma-med-crème-fraîche-og-mango-chutney
Gjest Bond Skrevet 1. mai 2013 #10 Skrevet 1. mai 2013 Bruke laks som fyll i pai - standard opplegg stort sett Innbakt laks med purre med filodeig - bruker hel filet uten skinn - surrer purre litt med fløte og heller over, og sikrer at alt er bra lukket - steker i ovn Fiskesuppe - selv om det egentlig er best med torsk og hvit fisk, har jeg også brukt laks for en enkel rød fiskesuppe med grønnsaker - tomatbase, grønnsaksterninger, salt, pepper, salvie, litt basilikum, svarte oliven Spinatsuppe med laks - bare vanlig grønnsakssuppe som kjøres i mikser med løk og muligens noen poteter, en skvett med fløte, og litt ingfær, steke lakseterninger som man kan ha i suppen i etterkant. (fin farge på den!) Fiskecurry - der har jeg til og med en god oppskrift med ricotta og grønne epler. Ellers har jeg også brukt laks i vanlig kokosmelk-currypaste opplegg, fungerer faktisk ganske bra Har ingen nøye oppskrifter og ser jo at beskrivelsene kanskje ikke er alt for informative, men er dessverre slik jeg lager mat stort sett
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå