AnonymBruker Skrevet 29. april 2013 #1 Skrevet 29. april 2013 ? Anonym poster: 05f10db577cc6a6b35ebf93f5acbdae2
Gjest MamaQuilla Skrevet 29. april 2013 #2 Skrevet 29. april 2013 Nei, synes det er litt kjedelig egentlig. Har en kompis som spiser havregrøt til frokost hver eneste dag, jeg hadde ikke klart en slik rutine. Men jeg baker mye med havregryn, greit å erstatte halvparten av hvitt mel i oppskrifter.
JustLittleMe Skrevet 29. april 2013 #3 Skrevet 29. april 2013 Havregrøt (laget med vann), med bær og (stevia) sukker, og kanel er godt.
Surriball Skrevet 29. april 2013 #4 Skrevet 29. april 2013 Ja. Jeg pleier å bruke 2/3 vann og 1/3 melk, havregryn og sukker/søtningsmiddel og kanel på. Hvis jeg har banan, bær eller rosiner har jeg det også oppå. Godt!
KaDust Skrevet 29. april 2013 #5 Skrevet 29. april 2013 Ja, bruker havregryn i både yoghurter og smoothier. Lager også mange forskjellige typer havregrøt: Vaniljeprotein, sjokolade, forskjellige bær. Ellers er "overnight oats" veldig godt
sullå Skrevet 29. april 2013 #6 Skrevet 29. april 2013 (endret) Spiser havregrøt nesten hver morgen. 50/50 melk og vann, litt ekstra melk for å kjøle den varme grøten, og med cottage cheese. Ingen søtning, noen ganger bær hvis vi har hjemme. Lagt til: nå har jo cottage cheese blitt så dyrt at jeg kanskje bør vurdere å variere litt.. Og cottage cheese som er så godt! Endret 30. april 2013 av sullå
Gjest *MaggieQ* Skrevet 29. april 2013 #7 Skrevet 29. april 2013 Elsker havregrøt med honning og kanel Og så pleier jeg å bake havrecookies, da er det bare å tilsette litt kokosmel og steke de i noen minutter, YUM!
Chiqette Skrevet 29. april 2013 #9 Skrevet 29. april 2013 spiser havregrøt kok i vann nesten hver morgen. Gjerne med kanel, bananskiver og rosiner oppi. Ikke sukker eller søtningsstoffer.
Gjest Raindrops Skrevet 29. april 2013 #10 Skrevet 29. april 2013 Jeg prøver, men havregrøt må være noe av det kjipeste jeg vet om av frokost. Og jeg har prøvd det meste av tilbehør, det smaker bare ikke godt synes jeg. Men jeg bruker havregryn i hjemmelagde knekkebrød som jeg spiser til frokost, og jeg tror nok de er minst like sunne som den klisne grøten 2
Gjest Belle Gunnes Skrevet 29. april 2013 #11 Skrevet 29. april 2013 Havregrøt går ikke ned her. Klarer et par skjeer, men skulle jeg prøvd å spise en hel skål, så hadde jeg brukt hele tiden frem til lunsj bare med å prøve å presse det i meg. Spiser frokostblandinger og da gjerne med noe havregryn i. Men også nøtter, tørked frukt og mais ol.
Kira-delta Skrevet 29. april 2013 #12 Skrevet 29. april 2013 Fikser ikke havregrøt, men jeg skulle ønske jeg gjorde det. Ellers spiser jeg havregryn i yoghurt
AnonymBruker Skrevet 29. april 2013 #13 Skrevet 29. april 2013 Hver morgen spiser jeg en liten skål med havre, jeg har det i en skål og heller over litt kokt vann, lar det stå et par minutter og spiser. Det skal ikke mye til og det holder meg mett og energifull langt ut på dag, oppdagt en ny verden med den havren altså, ikke rart de gir det til veddeløpshester Anonym poster: 07285fa11f433c84a6d0d2a8989bbe75
Gjest Bond Skrevet 29. april 2013 #14 Skrevet 29. april 2013 Hver dag! Spiste ikke frokost før og er strengt tatt ikke sulten på morgenene, men nå lager samboeren så kan like greit spise litt.. Prøveperiode nå de siste ukene Spiser bare havregrøt uten noe sukker, men med masse kanel.
Supraspinatus Skrevet 29. april 2013 #15 Skrevet 29. april 2013 Nei. Jeg spiser ikke korn i det hele tatt. 1
Gjest Sunshine23 Skrevet 29. april 2013 #16 Skrevet 29. april 2013 Jeg spiser det hver morgen, men jeg MÅ ha kanel og sukker på da. Hvis ikke smaker det nasty. Jeg koker det på melk. 1
elvital Skrevet 29. april 2013 #17 Skrevet 29. april 2013 Kunne levd på havregryn (bjørns lettkokte, økologiske=viktig!) med melk og kanel (og evt noe frukt/rosiner om jeg vil ha mer karbs). Elsker det.
momo Skrevet 29. april 2013 #18 Skrevet 29. april 2013 Spiser havregrøt flere ganger i uken. Har litt blåbærsyltetøy i. Ellers bruker jeg havregryn i rundstykker, vafler osv. Lager og muslibarer med havregryn.
Fantomina Skrevet 29. april 2013 #19 Skrevet 29. april 2013 Spiser havregryn med melk til frokost innimellom. Har ikke tid til å lage eller lyst til å spise et varmt måltid om morgenen, så det blir med kald melk. Har stort sett i en klatt syltetøy og/eller litt cottage cheese. Pleier også å ha med havregryn i matboksen og kjøpe melk på skolen hvis jeg ikke har brød. Men bruker havregryn absolutt oftest i pannekake- og vaffelrøre.
isbiten. Skrevet 29. april 2013 #20 Skrevet 29. april 2013 Foretrekker havregryn med melk foran havregrøt, så spiser det en del til frokost. Og det må være eplebiter og rosiner på :D
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå