Gjest Lady-M Skrevet 2. april 2004 #1 Skrevet 2. april 2004 Bruker dere natron eller bakepulver i gulrotkaken? Eller begge deler? Jeg har begge deler i min oppskrift, men synes det blir litt for luftig. Synes den er best når den er mer kompakt. Skal lage etterpå, men lurer på om jeg skal kutte ut bakepulveret.
Suzy Skrevet 2. april 2004 #2 Skrevet 2. april 2004 Jeg bruker bare natron i den jeg har lagd... Den skal jo være litt svampete...
Gjest Lady-M Skrevet 2. april 2004 #3 Skrevet 2. april 2004 OK, da prøver jeg med bare natron. Noen ganger har den blitt så luftig at den nesten ikke henger sammen...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå