Gå til innhold

Panna cotta


Chinka

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

AnonymBruker

Hvis du får tak i agar kan det brukes som et alternativ til gelatin.

Anonym poster: b350ac5380a5a9212f37d5ceb7a50930

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du får tak i agar kan det brukes som et alternativ til gelatin.

Anonym poster: b350ac5380a5a9212f37d5ceb7a50930

Har du prøvd det? I så fall blir det smaksforskjell?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Jeg bruker en vanlig panna cotta oppskrift, men bytter ut gelatin med agar-agar. Se på pakken du har hvor mye du trenger av den typen du får tak i. Det som er viktig, ert at agar agar må koke i to minutter. Jeg bruker oppskriften i linken nedenfor, og lar da agar agar koke med kremfløten før jeg rører inn yoghurten.

http://dinmat.no/Panna-cotta-med-skogsbaer

Anonym poster: 683a03bacb6df281d974d53e7042247f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker en vanlig panna cotta oppskrift, men bytter ut gelatin med agar-agar. Se på pakken du har hvor mye du trenger av den typen du får tak i. Det som er viktig, ert at agar agar må koke i to minutter. Jeg bruker oppskriften i linken nedenfor, og lar da agar agar koke med kremfløten før jeg rører inn yoghurten.

http://dinmat.no/Pan...a-med-skogsbaer

Anonym poster: 683a03bacb6df281d974d53e7042247f

Tusen takk. Den skal definitivt prøves :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...