Gå til innhold

Lavkarbere: Hvorfor anstrenge seg for at maten skal bli så fet som mulig?


Anbefalte innlegg

Gjest *kokos*
Skrevet

Jeg er blodfersk lavkarber, og ikke vant til fettrik mat. Noen her snakker om å spise tyrkisk joghurt med kremfløte, seterrømme osv, masse smør i panna, og jeg lurer på hvorfor. Jeg har nå kutta massivt i karbohydratene, men klarer ikke tanken på å spise så mye fet mat. Jeg har begynt med smør i pureene og jeg spiser fete oster, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg bør spise seterrømme istedet for lettrømme. Det er jo maaange flere kalorier, og bare birelitt færre karbohydrater. Er denne karbo-forskjellen likevel avgjørende?

Er det det risikoen for for lavt kcal-inntak og dermed senket forbrenning som er årsaken til at noen her hiver innpå med fett, eller er det andre ting jeg ikke har forstått? Målet mitt er forøvrig minus 500 g i uka.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva som er 'avgjørende' er hvilket karbo-inntak du vil innta.

Lavere karbo 'tåler' mer fett, og motsatt...

Selv ligger jeg på rundt 30-40 karbo/dag, og har 'normal' fettmengde. Dette funker for meg, og du må selv finne ut av hva som passer for deg.

LFLC kan lett føre til for stort energi-underskudd, eller hva jeg skal kalle det...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...