Gå til innhold

Viktig! Sjokolade suffle


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage sjokoladesuffle nå på sparket. Har ingrediensene også tror jeg, men lager dem i tykke muffinsformer. Spørsmålet mitt er hvordan får man den til å bli en suffle istedenfor en vanlig muffin?

Ingredienser, og gjerne steg for steg med 'viktige punkter' for å få en akuratt fin suffle. Tuske takk :-))

Anonym poster: eb0518814bbbc0b2896b70241b7fcfbf

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Google.no

Anonym poster: e713b208a5e82c576654cee7f863383b

AnonymBruker
Skrevet

Svar ordentlig eller la vær å svare. Jeg har selvsagt sett der, men jeg foretrekker å ha noe mer hverdagslige efariger fra folk jeg kan kommunisere med.

Anonym poster: eb0518814bbbc0b2896b70241b7fcfbf

Gjest Funky Punk
Skrevet

Følg oppskriften til punkt og prikke

Ikke åpne ovnsdøra under tiden den steker

Følg steketiden så eksakt som mulig på første prøverunden. Juster med ladning nr 2 om de skal steke lengre eller kortere. Husk at 12 min er 12 min...ikke 13 min eller 10 min.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...