AnonymBruker Skrevet 26. april 2013 #1 Skrevet 26. april 2013 Jeg skal lage sjokoladesuffle nå på sparket. Har ingrediensene også tror jeg, men lager dem i tykke muffinsformer. Spørsmålet mitt er hvordan får man den til å bli en suffle istedenfor en vanlig muffin? Ingredienser, og gjerne steg for steg med 'viktige punkter' for å få en akuratt fin suffle. Tuske takk :-)) Anonym poster: eb0518814bbbc0b2896b70241b7fcfbf
AnonymBruker Skrevet 26. april 2013 #2 Skrevet 26. april 2013 Google.no Anonym poster: e713b208a5e82c576654cee7f863383b
AnonymBruker Skrevet 26. april 2013 #3 Skrevet 26. april 2013 Svar ordentlig eller la vær å svare. Jeg har selvsagt sett der, men jeg foretrekker å ha noe mer hverdagslige efariger fra folk jeg kan kommunisere med. Anonym poster: eb0518814bbbc0b2896b70241b7fcfbf
Gjest Funky Punk Skrevet 26. april 2013 #4 Skrevet 26. april 2013 Følg oppskriften til punkt og prikke Ikke åpne ovnsdøra under tiden den steker Følg steketiden så eksakt som mulig på første prøverunden. Juster med ladning nr 2 om de skal steke lengre eller kortere. Husk at 12 min er 12 min...ikke 13 min eller 10 min.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå