Gå til innhold

Bakt potet


Anbefalte innlegg

Gjest LadySizz
Skrevet

Hva bruker dere i deres bakt potet?

Jeg lage den likens hver gang,og trenger litt inspirasjon :)

I min bruker jeg som regel bacon,mais,vårløk,paprika,rømme og kryddersmør.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du må ikke glemme den raspa osten. Ordentlig digg når den smelter ned i poteten! :wow:

Gjest Tekola
Skrevet

Rømme (evt. med holidaydipmix om vi har igjen noe), bacon/skinke/kylling, mais, kryddersmør og ost er vel det jeg som oftest bruker. Bakt potet :rodmer:

Lager kryddersmøret selv, og varierer litt med hva slags krydder vi bruker :jepp:

Gjest LadySizz
Skrevet

Du må ikke glemme den raspa osten. Ordentlig digg når den smelter ned i poteten! :wow:

Ja,jo.. Ost bruker jeg såklart,det glemte jeg :D

Skrevet

Ost, kjøttdeig med tacokrydder, mais, bacon hjemmelaga kryddersmør(smør og grillkrydder)

Kjempe godt! :D

AnonymBruker
Skrevet

Av det som ikke er nevnt, fetaost, soltørka tomat, gressløk, salami. Ikke alt samtidig.

Anonym poster: 0376d4452ebe5085cd77940c3d0be30b

AnonymBruker
Skrevet

Rømme, vårløk og lodderogn! (Eller lakserogn ... mmm)

Siden jeg er veldig lite bekymret for fett pleier jeg også alltid å starte med smør, før jeg har oppi noe annet.

Anonym poster: 868bb68ba86f99f97dd0d7bc58ab6535

Gjest Crazycatlady
Skrevet (endret)

Vi pleier å ha kjøttsaus (kjøttdeig, tomatboks, krydder osv), rømme/kesam, hvitløkssmør og raspet ost.

Lager også likt hver gang, kanskje jeg og får inspirasjon av denne tråden :)

Endret av Crazycatlady
Gjest LadySizz
Skrevet

Rømme, vårløk og lodderogn! (Eller lakserogn ... mmm)

Siden jeg er veldig lite bekymret for fett pleier jeg også alltid å starte med smør, før jeg har oppi noe annet.

Anonym poster: 868bb68ba86f99f97dd0d7bc58ab6535

Oj,den var interessant.. Har nok aldri kommet på og skulle bruke rogn.. Ikke vet jeg om jeg tørr å prøve heller,men det kan jo hende det er veldig godt :)

Gjest LadySizz
Skrevet

Vi pleier å ha kjøttsaus (kjøttdeig, tomatboks, krydder osv), rømme/kesam, hvitløkssmør og raspet ost.

Lager også likt hver gang, kanskje jeg og får inspirasjon av denne tråden :)

Ja vi får håpe vi kan få noen nye tips :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...