Gjest LadySizz Skrevet 23. april 2013 #1 Skrevet 23. april 2013 Hva bruker dere i deres bakt potet? Jeg lage den likens hver gang,og trenger litt inspirasjon I min bruker jeg som regel bacon,mais,vårløk,paprika,rømme og kryddersmør.
Munchlax Skrevet 23. april 2013 #2 Skrevet 23. april 2013 Du må ikke glemme den raspa osten. Ordentlig digg når den smelter ned i poteten!
Gjest Tekola Skrevet 23. april 2013 #3 Skrevet 23. april 2013 Rømme (evt. med holidaydipmix om vi har igjen noe), bacon/skinke/kylling, mais, kryddersmør og ost er vel det jeg som oftest bruker. Bakt potet Lager kryddersmøret selv, og varierer litt med hva slags krydder vi bruker
Gjest LadySizz Skrevet 23. april 2013 #4 Skrevet 23. april 2013 Du må ikke glemme den raspa osten. Ordentlig digg når den smelter ned i poteten! Ja,jo.. Ost bruker jeg såklart,det glemte jeg :D
Glis**_** Skrevet 23. april 2013 #5 Skrevet 23. april 2013 Ost, kjøttdeig med tacokrydder, mais, bacon hjemmelaga kryddersmør(smør og grillkrydder) Kjempe godt! :D
AnonymBruker Skrevet 23. april 2013 #6 Skrevet 23. april 2013 Av det som ikke er nevnt, fetaost, soltørka tomat, gressløk, salami. Ikke alt samtidig. Anonym poster: 0376d4452ebe5085cd77940c3d0be30b
AnonymBruker Skrevet 24. april 2013 #7 Skrevet 24. april 2013 Rømme, vårløk og lodderogn! (Eller lakserogn ... mmm) Siden jeg er veldig lite bekymret for fett pleier jeg også alltid å starte med smør, før jeg har oppi noe annet. Anonym poster: 868bb68ba86f99f97dd0d7bc58ab6535
Gjest Crazycatlady Skrevet 25. april 2013 #8 Skrevet 25. april 2013 (endret) Vi pleier å ha kjøttsaus (kjøttdeig, tomatboks, krydder osv), rømme/kesam, hvitløkssmør og raspet ost. Lager også likt hver gang, kanskje jeg og får inspirasjon av denne tråden Endret 25. april 2013 av Crazycatlady
Gjest LadySizz Skrevet 25. april 2013 #9 Skrevet 25. april 2013 Rømme, vårløk og lodderogn! (Eller lakserogn ... mmm) Siden jeg er veldig lite bekymret for fett pleier jeg også alltid å starte med smør, før jeg har oppi noe annet. Anonym poster: 868bb68ba86f99f97dd0d7bc58ab6535 Oj,den var interessant.. Har nok aldri kommet på og skulle bruke rogn.. Ikke vet jeg om jeg tørr å prøve heller,men det kan jo hende det er veldig godt
Gjest LadySizz Skrevet 25. april 2013 #10 Skrevet 25. april 2013 Vi pleier å ha kjøttsaus (kjøttdeig, tomatboks, krydder osv), rømme/kesam, hvitløkssmør og raspet ost. Lager også likt hver gang, kanskje jeg og får inspirasjon av denne tråden Ja vi får håpe vi kan få noen nye tips
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå