Gå til innhold

Hjemmelagde sauser - tips og triks?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei matorakler!

Har noen av dere tips til hjemmelagde sauser? Jeg vil lære meg å lage slike ting fra bunnen av. Jeg tenker sauser først og fremt å ha til kylling og fisk. Jeg er glad i soyasaus, lime, hvitløk, sitron, ingefær, ferske urter og slike ting, men vet ikke hva som passer med hvilke ting. Er ikke ute etter kokosmelk- og currysaus-tips denne gangen :)

Fyr løs! Hvordan lager du din hjemmelagde kylling- eller fiske wok? Jeg er også glad i å ovnsbake mat.

Anonym poster: f3fe3c3eb442718f437400083b8c843f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...