AnonymBruker Skrevet 22. april 2013 #1 Skrevet 22. april 2013 Hei matorakler! Har noen av dere tips til hjemmelagde sauser? Jeg vil lære meg å lage slike ting fra bunnen av. Jeg tenker sauser først og fremt å ha til kylling og fisk. Jeg er glad i soyasaus, lime, hvitløk, sitron, ingefær, ferske urter og slike ting, men vet ikke hva som passer med hvilke ting. Er ikke ute etter kokosmelk- og currysaus-tips denne gangen Fyr løs! Hvordan lager du din hjemmelagde kylling- eller fiske wok? Jeg er også glad i å ovnsbake mat. Anonym poster: f3fe3c3eb442718f437400083b8c843f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå