Gjest Skrållan - ikke innlogget Skrevet 31. mars 2004 #1 Skrevet 31. mars 2004 Inspirert av eggesalat-temaet nedenfor - hva er deres beste pålegg-salat oppskrifter? Skulle kanskje begynt med noen gode selv, men har dessverre ikke mye å bidra med akkurat der :oops: Kunne veldig godt tenkt med noen gode oppskrifter på blant annet kyllingsalat og tunfisksalat - forhold mellom rømme/majones evt andre ting, krydder osv.... FORRESTEN! Jeg lager jo veldig god Waldorf-salat da! WALDORF-SALAT Epler Stangselleri Liten boks ananas i biter En håndfull valnøtter En håndfull blå druer, halve uten stein 1,5 dl stivpisket kremfløte 1,5 dl majones Sitronsaft Epler/stangselleri i biter og ananas blandes med fløte/majonesblanding. Smakes til med sitron. og ananassaft. Pyntes med druer og valnøtter. Snadder og ENKELT!
Arkana Skrevet 31. mars 2004 #2 Skrevet 31. mars 2004 Tunfisksalat 1 boks tunfisk i vann 1 liten grønn paprika 1 liten løk ½ chili 1 dl crème fraîche 1 ss majones salt/pepper saften av ½ sitron Rens og finhakk paprika, løk og chili. Sil vannet av tunfsken og ha den i en bolle. Tilsett crème fraîche, majones, grønnsaker og bland sammen. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Italiensk salat ½ kålhode 2 gulrøtter 2 dl majones litt sukker litt sennepspulver Grovriv kål og gulrøtter og bland med majones. Smak til med sukker og sennepspulver. Skinkesalat 1 beger kesam 2 hardkokte egg 3-4 skiver skinke litt agurk salt/pepper Skjær de hardkokte eggene, skinkeskivene og agurken i terninger og bland alt godt sammen. Kyllingsalat et ferdiggrillet kyllingbryst i små biter 3-4 ss majones 1 ts sennep salt/pepper 1-2 finnittede vårløk ½ finhakket rød paprika ½ liten boks maiskorn litt finhakket rød chili Bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
havsulen Skrevet 1. april 2004 #3 Skrevet 1. april 2004 Kyllingsalat med hvitløk Ingredienser - 125 gram kremost med hvitløk eller naturell - 2 dl lettrømme - 1 hvitløksfedd (kan sløyfes) - 1 vårløk eller 10 strå gressløk - 8-10 sorte oliven hvis du liker - 2 stekte avkjølte kyllingbryst (ca 200 gram råvekt) - Litt salt og pepper - Frisk basilikum eller persille - 2 tomater Rør kremosten med rømme, og ha i presset hvitløk, hakket vårløk, oliven og tomater. Smakes til med salt og pepper, pynt med basilikum eller persille.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå