Gelica Skrevet 18. april 2013 #1 Skrevet 18. april 2013 Lurer rett og slett på hvordan jeg skal tilberede de frosne bærene slik at de blir best mulig. (Har aldri gjort det før) Er vaniljeis eller saus best til
Pria Skrevet 18. april 2013 #2 Skrevet 18. april 2013 Varm bærene forsiktig i en kjele med litt sitronsaft og sukker. Legg gjerne i en kanelstang. Hell de over vanljeis. 1
Pria Skrevet 18. april 2013 #4 Skrevet 18. april 2013 Kommer an på hvor mye bær det er snakk om. <prøv deg litt frem.
Gjest winston Skrevet 18. april 2013 #5 Skrevet 18. april 2013 (endret) Jeg pleier å mikre dem et par minutter med litt sukker. Et par ss på en pose/pakke. Vaniljekesam er supergodt til/under. Endret 18. april 2013 av winston
Gelica Skrevet 18. april 2013 Forfatter #6 Skrevet 18. april 2013 Så jeg kan putte det i Microen? Det er jo enklere :-) Blir det noe forskjell på smak om man mikrer eller varmer i gryte?
AnonymBruker Skrevet 18. april 2013 #7 Skrevet 18. april 2013 varm i en kjele med litt honning. Jeg liker å ha oppi en dæsj med god cognac eller whisky, det blir mer spennende smak da. Til ordentlig vaniljeis Anonym poster: 26a9c9d68ea44c47931121b67f990cae 2
Kanutten Skrevet 26. april 2013 #8 Skrevet 26. april 2013 Ha de i en paiform, hell over en boks vaniljekrem, Lag smuldredeig av 200 gram hvetemel, 50 gram sukker, og 200 gram kaldt smør i terninger, som du strør oppå. Stek i ovnen 200 grader i 20 min. og server med is. 1
Djungelvrål Skrevet 26. april 2013 #9 Skrevet 26. april 2013 Ha sukker over de frosne bærene og tin/varm dem i mikroen rett før servering. Server sammen med is og en klunk bayleis over. En suksess!
Havbris Skrevet 27. april 2013 #10 Skrevet 27. april 2013 (endret) Du kan også kjøre de frosne bærene i en food-processor, og blande de med litt vaniljesaus, litt fløte og litt melis. Hell over i en form og putt i fryser. Det blir en nydelig is! Endret 27. april 2013 av Havbris
RockPaperScissor Skrevet 2. mai 2013 #12 Skrevet 2. mai 2013 Kok opp bærene med litt vann og melis, kjør blandingen i blender og sil, så har du saus til vaniljeisen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå