Gelica Skrevet 18. april 2013 #1 Skrevet 18. april 2013 Skal servere indisk kylling tikka til middag og tenkte det ville vært fint å servere gjestene en lett forrett. Den må helst være enkel å lage og kanskje kunne lages dagen før......? Noen tips?
AnonymBruker Skrevet 18. april 2013 #2 Skrevet 18. april 2013 Tapas, feks små tomater som blir rensket og fyllt med en hakket blanding av kokte egg, majones, salt pepper, og dill. Smakte det i helgen, fantastisk godt. Legg toppen av tomaten på tomaten igjen, og spidd med tannpirker. Anonym poster: e64baa172bc0198059a4275d92445408
AnonymBruker Skrevet 18. april 2013 #3 Skrevet 18. april 2013 Superlett, super-raskt og supersunt: Rucola, bresaola (lufttørket, magert oksekjøtt), flak av parmesan (parmigiano reggiano, bruk ostehøvel). Litt god olivenolje. Ferdig! Anonym poster: 0e921439633424057bce117dd6ebaf67
Dolce Skrevet 18. april 2013 #4 Skrevet 18. april 2013 Caprese: Lett, sunt, og raskt: Tomater, bøffelmozzarella, basilikum, olivenolje. Du kan gjøre det litt mer originalt ved å dele mozzarellakulene i to, og legge tomatskiver inni. ("Mozzarella-hamburger") Hell over litt god olje og pynt med basilikumblad på toppen.
Gelica Skrevet 18. april 2013 Forfatter #5 Skrevet 18. april 2013 Så mange gode tips :-) Tusen takk. Tar gjerne i mot enda fler :-)
AnonymBruker Skrevet 18. april 2013 #6 Skrevet 18. april 2013 Du bør velge noe som passer til indisk mat. Jeg ville gått for en linsesuppe med mynte, koriander og appelsin. Anonym poster: c2ea00c30449723add20ec12f7e9ed51 4
Gelica Skrevet 18. april 2013 Forfatter #7 Skrevet 18. april 2013 Linsesuppe hørtes spennende ut. Har du er oppskrift du vil dele? :-)
AnonymBruker Skrevet 18. april 2013 #8 Skrevet 18. april 2013 1 stor løk, hakkes fint ½ ss smør og 1 ss olje 2 dl røde eller gule linser 7 dl vann 2 dl ferskpresset appelsinjuice 2 fedd hvitløk 1 laurbærblad 1/2 gulrot delt på langs 1 skive sellerirot hvis du har en liten neve fersk koriander - hakkes fint en liten neve fersk mynte - hakkes fint salt og pepper Skyll linsene. Ha smøret og oljen i en kasserolle og tilsett løk og hvitløk som varmes sakte på lav til middels varme - til de blir myke. Skal ikke få farge! Tilsett de skylte linsene og hell på vann og appelsinjuice. Tilsett laurbærblad, gulrot og sellerirot - legges på toppen av linsene. Etter ti minutter tar du ut laurbærbladet, gulrot og sellerirot og tilsetter halvparten av urtene. La suppen koke i ca fem minutter til, til linsene er møre. Hvis du synes det er for mye væske kan du koke suppen litt uten lokk og la noe av væsken fordampe. Er det for lite væske tilsetter du litt vann. Smak til med salt og pepper - det er viktig at du ikke har i salt før suppen er ferdig, ellers faller "skallet" av linsene. Dryss over resten av urtene før servering. Anonym poster: c2ea00c30449723add20ec12f7e9ed51 2
Avalon Skrevet 19. april 2013 #10 Skrevet 19. april 2013 Om det passer til indisk kylling kan nok diskuteres, men er iallefall en veldig enkel forrett: Buffalo mozzarella i skiver. Skjær tomater i skiver, vanlige, cherry eller perletomater. Tomater legges oppå mozzarella skivene, dryss salt og pepper på og en dæsj balsamico.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå