Gå til innhold

Hvor lenge kan kakerøre/deig stå før den stekes?


Anbefalte innlegg

Gjest Skrållan - ikke innlogget
Skrevet

Synes noen kaker, muffins osv smaker best helt nystekt - men noen ganger passer det best å gjøre alt klart litt på forhånd før 'kaffebesøk'(lite kjøkken, ingen oppvaskmaskin).

Lurer derfor på om det går an å lage f eks muffinsrøre, fylle i former og så la det stå i kjøleskap et par timer før de stekes?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De aller fleste kakerører lar seg fint lagre i kjøleskap flere timer. Jeg ville nok ikke ventet med en røre som inneholdt stivpiskede eggehviter, men ellers er det greit.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...