Gelica Skrevet 15. april 2013 #1 Skrevet 15. april 2013 Hei, Vi skal ha gjester til helgen og jeg vil gjerne lage en god indisk rett. F.eks tikka masala, curry chiken e.l. Må ikke være veldig vanskelig å lage og gjerne en rett jeg kan lage dagen før også varme opp når gjestene kommer. Har du noen oppskrifter som er enkle og veldig gode?
Gjest Gjest Skrevet 15. april 2013 #2 Skrevet 15. april 2013 'Jeg bruker den her oppskriften med gode resultater. Flere fristende bilder her.
AnonymBruker Skrevet 16. april 2013 #3 Skrevet 16. april 2013 Jeg har laget denne flere ganger, og får alltid enormt mye skryt! Veldig enkel å få til, ikke kjempesterk (det kan jo justeres) og smaker nydelig! Anonym poster: 9217afdb78f724b91686cc2cb535bdf9
Severus Skrevet 17. april 2013 #4 Skrevet 17. april 2013 'Jeg bruker den her oppskriften med gode resultater. Flere fristende bilder her. Den der inneholder jo ingen indiske krydder. 2
Gjest Gjest Skrevet 17. april 2013 #5 Skrevet 17. april 2013 Den der inneholder jo ingen indiske krydder. Sant nok.
AnonymBruker Skrevet 17. april 2013 #6 Skrevet 17. april 2013 Vil du ha oppskrift på bariyani, raita, chicken tikka, chicken curry? Jeg lager kun indisk mat, så jeg har mange oppskrifter Anonym poster: 628013d1a1407e3c1f98db52b1682ef9 1
Gjest Gjest Skrevet 17. april 2013 #7 Skrevet 17. april 2013 Vil du ha oppskrift på bariyani, raita, chicken tikka, chicken curry? Jeg lager kun indisk mat, så jeg har mange oppskrifter Anonym poster: 628013d1a1407e3c1f98db52b1682ef9 Kom med dem kjære.
AnonymBruker Skrevet 17. april 2013 #8 Skrevet 17. april 2013 Raita: 3 kokte poteter 1 liten løk 1 tomat 1/2 agurk Kikkerter 1 liter kefir. Krydder Skjær poteter, agurk og tomat i terninger. Skjær løk i lange strimler. Ha alt i en bolle sammen med kikkerter. Bland med kefir. Smak med krydder. Jeg har i 1 ts salt, 1/2 ts rød chilli, 1/2 ts svart pepper. Også er det noe som heter raita masala. Men man må neste smake seg frem. Pynt med litt koriander Anonym poster: 628013d1a1407e3c1f98db52b1682ef9
Chinka Skrevet 17. april 2013 #9 Skrevet 17. april 2013 Nam Jeg lager raita med yoghurt jeg. Dette skal absolutt prøves. 1
AnonymBruker Skrevet 17. april 2013 #10 Skrevet 17. april 2013 Du kan jo lage den tikka masalaen som du finner i sort eske fra Toro Men jeg syns iallfall at den er veldig god Anonym poster: cb6080a7a6a70e048db48fe61342a6ac 1
AnonymBruker Skrevet 17. april 2013 #11 Skrevet 17. april 2013 Vil du ha oppskrift på bariyani, raita, chicken tikka, chicken curry? Jeg lager kun indisk mat, så jeg har mange oppskrifter Anonym poster: 628013d1a1407e3c1f98db52b1682ef9 Vil gjerne ha oppskrift på tikka og curry! Lager du naanbrød også kanskje? Anonym poster: cb6080a7a6a70e048db48fe61342a6ac
Gelica Skrevet 18. april 2013 Forfatter #12 Skrevet 18. april 2013 Jeg elsker indisk mat så tar i mot alle oppskrifter jeg kan få :-) 1
Pria Skrevet 18. april 2013 #13 Skrevet 18. april 2013 Indisk mat som lages skikkelig er ikke enkle, de krever en haug med ingredienser og endel tid.
AnonymBruker Skrevet 18. april 2013 #14 Skrevet 18. april 2013 Indisk mat som lages skikkelig er ikke enkle, de krever en haug med ingredienser og endel tid. Det er jo ingredinser man som regel har i hus uansett da. Og det tar da ikke lang tid. Tar noen minutter å gjøre alt klart så gjør komfyren resten. Anonym poster: 8bbb4b41aaf4ac91e2032a22d811761a
Pria Skrevet 18. april 2013 #15 Skrevet 18. april 2013 Det er jo ingredinser man som regel har i hus uansett da. Og det tar da ikke lang tid. Tar noen minutter å gjøre alt klart så gjør komfyren resten. Anonym poster: 8bbb4b41aaf4ac91e2032a22d811761a Javel. Lykke til da. 2
AnonymBruker Skrevet 18. april 2013 #16 Skrevet 18. april 2013 Kylling tikka: Kefir salt rød chilli garam masala svar pepper Knust korianderfrø Spisskummen Sitronsaft Det er litt vanskelig å si akkurat hvor mye krydder du trenger. Så det beste er å blande og smake:) Bland alle ingrediensene og mariner kyllingen. La det ligge over natten i kjøleskapet. Deretter i ovnen på 225 grader i ca. 30 min (det kommer an på hvor godt stekt du liker kyllingen.) Anonym poster: 628013d1a1407e3c1f98db52b1682ef9
AnonymBruker Skrevet 18. april 2013 #17 Skrevet 18. april 2013 Kylling curry: 500 g kyllingfilet ½ dl olje 1 stk løk 3 nellik 4 hele kardemommefrø 1 kanelstang 2 laurbærblad 1 ts hakket ingefær 1 ts hakket hvitløk 3 dl vann 1 ts gurkemeie 2 dl finhakkede tomater 2 ss yoghurt naturell 2 ss kremfløte 2 ts sitronsaft salt etter smak Surr finhakket løk, ingefør, hvitløk, nellik, kanel, kardemomme og laurbærblad for 2-3 minutter i olje. Tilsett gurkemeie, chili, tomater og vann, stek til oljen skiller seg. Kutt kyllingen i biter og stek under omrøring i 5 minutter. Ha i yoghurt og fløte og la trekke til sausen tykner. Rør om og smak til med sitronsaft og salt. Dryss over finhakket koriander til slutt. Anonym poster: 628013d1a1407e3c1f98db52b1682ef9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå