Silkepote Skrevet 12. april 2013 #1 Skrevet 12. april 2013 Jeg skal lage hjemmelaget lasagne på søndag. To av de som kommer for å spise tåler løk veldig dårlig. Jeg finner bare oppskrifter med løk i kjøttsausen. Går det an å droppe løken? Hva vil skje da? Vil helst slippe å lage Toro sin lasagne (løk i den også, men tror ikke det er særlig mye). Takk for hjelp
Anglofil Skrevet 12. april 2013 #2 Skrevet 12. april 2013 Jeg har aldri laget lasagne med løk, så jeg tviler på at noe vil skje, annet enn at det ikke smaker løk. Mvh Yvone
Kvist Skrevet 12. april 2013 #3 Skrevet 12. april 2013 Det går veldig bra uten. Bare lag en god tomatsaus med kjøtt og gjerne revne grønnsaker i og en god bechamel. Kjøp/lag gode pastaplater og legg lagvis. Lasagne er veldig enkelt til å være sååå godt
Silkepote Skrevet 12. april 2013 Forfatter #4 Skrevet 12. april 2013 Tusen takk for kjappe svar Jeg tenkte å bruke oppskriften til matprat. http://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/lasagne Bare å droppe løken i den da?
AnonymBruker Skrevet 12. april 2013 #5 Skrevet 12. april 2013 Du kan bare droppe løken, men blir fort litt smakløst. Tenk i litt nye baner, og legg i noen andre grønnsaker eller godt krydder. Anonym poster: 40a1b6727400f173afac1678991b3fa1
AnonymBruker Skrevet 12. april 2013 #6 Skrevet 12. april 2013 Tusen takk for kjappe svar Jeg tenkte å bruke oppskriften til matprat. http://www.matprat.n...gjester/lasagne Bare å droppe løken i den da? Jepp. Jeg ville laget en uten løk og en med løk siden løk og hvitløk er et must for meg i alle tomat og kjøttdeigbaserte retter Anonym poster: 439756009ce99db09513fb48ac1beb1d 1
Kvist Skrevet 12. april 2013 #7 Skrevet 12. april 2013 Tusen takk for kjappe svar Jeg tenkte å bruke oppskriften til matprat. http://www.matprat.n...gjester/lasagne Bare å droppe løken i den da? Hva med å finhakke en stilk eller to med selleri, og rive et par gulrøtter som du surrer i litt olje og lar koke med i sausen? Da får du med en gang litt mer interessant smak i sausen din. 2
Silkepote Skrevet 12. april 2013 Forfatter #8 Skrevet 12. april 2013 Takk for svar igjen Hadde faktisk ikke tenkt på at jeg kan lage en med og en uten! Det tror jeg at jeg skal gjøre, for jeg må uansett bruke to former. Så kan jeg prøve tipsene til Kvist oppi den uten løk. Supert :D
Gjest Violetta Skrevet 12. april 2013 #9 Skrevet 12. april 2013 Jeg tåler ikke løk, men jeg tåler purre og vårløk og bruker ofte det i stedet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå