Gå til innhold

Double cream?


Gjest Espera

Anbefalte innlegg

Gjest Espera

Stooor fan av matprogrammer på BBC, printet ut en masse oppskrifter men stusser litt på dette med double cream... Kan vel ikke være det samme som kremfløte, konsistensen på double cream virker så mye tykkere??? Noen som vet....?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Espera

Okaaaay! Kjempeinformativ side - takk Lyna!

Men ingen som vet hva jeg kan bruke som substitutt? :roll: Tror min kollegas forslag kanskje ikke funker gitt, "Ta dobbelt så mye kremfløte da!" :hoho: (dobbel mengde fløte = dobbel mengde fett!!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker alltid kremfløte når det står double cream, men det kommer jo litt an på hva du skal lage?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Espera

Saus til en indisk rett. Skal tilsettes 3 dl double cream, redd det skal bli litt for flytende rett og slett...

Prøver nok med kremfløte jeg, og så lager jeg heller en jevning dersom det blir for tynt.

Takk i alle fall! :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Double cream kan godt erstattes med krem fløte, det har ihvertfall jeg gjort med stort hell flere ganger. Fløte tyknes jo når det koker.

Piglet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest......

Du kan jo redusere (koke inn ) vanlig kremfløte, slik at 3 dl blir til 1.5.

Dette er creme doble............

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...