Gjest Espera Skrevet 30. mars 2004 #1 Del Skrevet 30. mars 2004 Stooor fan av matprogrammer på BBC, printet ut en masse oppskrifter men stusser litt på dette med double cream... Kan vel ikke være det samme som kremfløte, konsistensen på double cream virker så mye tykkere??? Noen som vet....? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elze Skrevet 30. mars 2004 #2 Del Skrevet 30. mars 2004 Double cream er en god del fetere enn vanlig norsk kremfløte. Her står det litt om forskjellen på double/single/whipping cream: http://www.deliaonline.com/ingredients/ing..._0000000273.asp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Espera Skrevet 30. mars 2004 #3 Del Skrevet 30. mars 2004 Okaaaay! Kjempeinformativ side - takk Lyna! Men ingen som vet hva jeg kan bruke som substitutt? Tror min kollegas forslag kanskje ikke funker gitt, "Ta dobbelt så mye kremfløte da!" (dobbel mengde fløte = dobbel mengde fett!!) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elze Skrevet 30. mars 2004 #4 Del Skrevet 30. mars 2004 Jeg bruker alltid kremfløte når det står double cream, men det kommer jo litt an på hva du skal lage? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Espera Skrevet 30. mars 2004 #5 Del Skrevet 30. mars 2004 Saus til en indisk rett. Skal tilsettes 3 dl double cream, redd det skal bli litt for flytende rett og slett... Prøver nok med kremfløte jeg, og så lager jeg heller en jevning dersom det blir for tynt. Takk i alle fall! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Emera Skrevet 30. mars 2004 #6 Del Skrevet 30. mars 2004 Double cream er en god del fetere enn vanlig norsk kremfløte. Her står det litt om forskjellen på double/single/whipping cream: http://www.deliaonline.com/ingredients/ing..._0000000273.asp Sukk, de har så mye større utvalg i alt i utlandet! Alle de fløtetypene! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Piglet Skrevet 30. mars 2004 #7 Del Skrevet 30. mars 2004 Double cream kan godt erstattes med krem fløte, det har ihvertfall jeg gjort med stort hell flere ganger. Fløte tyknes jo når det koker. Piglet Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest...... Skrevet 31. mars 2004 #8 Del Skrevet 31. mars 2004 Du kan jo redusere (koke inn ) vanlig kremfløte, slik at 3 dl blir til 1.5. Dette er creme doble............ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå