Gå til innhold

Double cream?


Anbefalte innlegg

Gjest Espera
Skrevet

Stooor fan av matprogrammer på BBC, printet ut en masse oppskrifter men stusser litt på dette med double cream... Kan vel ikke være det samme som kremfløte, konsistensen på double cream virker så mye tykkere??? Noen som vet....?

Gjest Espera
Skrevet

Okaaaay! Kjempeinformativ side - takk Lyna!

Men ingen som vet hva jeg kan bruke som substitutt? :roll: Tror min kollegas forslag kanskje ikke funker gitt, "Ta dobbelt så mye kremfløte da!" :hoho: (dobbel mengde fløte = dobbel mengde fett!!)

Skrevet

Jeg bruker alltid kremfløte når det står double cream, men det kommer jo litt an på hva du skal lage?

Gjest Espera
Skrevet

Saus til en indisk rett. Skal tilsettes 3 dl double cream, redd det skal bli litt for flytende rett og slett...

Prøver nok med kremfløte jeg, og så lager jeg heller en jevning dersom det blir for tynt.

Takk i alle fall! :wink:

Skrevet

Double cream kan godt erstattes med krem fløte, det har ihvertfall jeg gjort med stort hell flere ganger. Fløte tyknes jo når det koker.

Piglet

Gjest gjest......
Skrevet

Du kan jo redusere (koke inn ) vanlig kremfløte, slik at 3 dl blir til 1.5.

Dette er creme doble............

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...