AnonymBruker Skrevet 5. april 2013 #1 Skrevet 5. april 2013 Noen som har en god oppskrift eller tips til fyll i brød? Tenker å ta en loff, skjære skiver, uten å skjære helt gjennom, og fylle det med noe godt. Anonym poster: 14a104531a455c2f8f9cab3b99eb481c
NullHull Skrevet 5. april 2013 #2 Skrevet 5. april 2013 Noe litt i samme gate er denne oppskriften på italiensk bjudbröd (oppskriften er på svensk og har aldri blitt tik at jeg har giddet å døpe den om ) hvor du huler ut feks en hel loff og fyller den med masse godt før den stekes i ovn. Vanvittig godt, anbefales på det varmeste! http://www.femme.se/matplatsen/2011/09/22/jo-men-visst/ http://www.femme.se/matplatsen/2011/09/22/jo-men-visst/
NullHull Skrevet 5. april 2013 #3 Skrevet 5. april 2013 Og for sikkerhets skyld kom linken to ganger gitt
Brunhilde Skrevet 6. april 2013 #4 Skrevet 6. april 2013 Å fylle med "noe godt" er jo veldig relativt, da. Det er jo slett ikke sikkert vi liker det samme. Jeg er ikke overvettes begeistret for den type mat, men har laget et par ganger til spleiselag. Da smører jeg dijonsennep på brødet, har i skinke og godt med ost. Så strør jeg parmesan på toppen før steking. Det blir ikke så verst. Det må være Dijonsennep, Iduns pølsesennep duger ikke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå