mee mee Skrevet 1. april 2013 #1 Skrevet 1. april 2013 Jeg sitter å leser om surdeigsbrød, og finner mange ulike måter å lage surdeigkulturen på. Hva er det riktige? Kan man lage surdeigsbrød av spelt?
Zzyzx Skrevet 1. april 2013 #2 Skrevet 1. april 2013 Alle metodene er jo for så vidt riktig, siden de resulterer i en surdeig. Jeg prøvde å lage en selv for noen dager siden, men den daua visst så jeg må begynne på nytt... Når du baker så kan du vel bruke hva du vil av mel, skulle jeg tro? Bakeegenskapene til melet blir ikke drastisk endret ved å bytte ut gjær med surdeig.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå