Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei jeg vet om mange oppskrifter som jeg ønsker å prøve men jeg ikke får prøvd siden jeg må ha thickened cream (whipping cream) til å lage. jeg får jo ikke kjøpt det i norge? Finns vel bare i USA, Australia. Men har aldri sett den i norge. Ser på videoer at den er tykkere enn fløte...så det som er spørsmålet mitt at kan man piske kremfløten littegrann for å gjøre den litt tykkere??? Så den ligner litt på thickened cream...??

Spørsmål 2: Går det ann å varme krem som er pisket?

Håper noen kan hjelpe meg :)

Ayesha

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du bruker vanlig kremfløte, og ja, det går an å varme fløte som er pisket, da faller den helt sammen.

:heks:

Skrevet

Mener jeg har sett Whipping Cream på Meny butikkene

Skrevet

Mener jeg har sett Whipping Cream på Meny butikkene

Har du sett hos meny?? Hvor pleier d å stå? Sammen med bakevarer? Eller i kjøledisken??

Gjest gjest17
Skrevet

Thickened cream/whipping cream er vel strengt tatt det samme som kremfløte?

Skrevet

Har du sett hos meny?? Hvor pleier d å stå? Sammen med bakevarer? Eller i kjøledisken??

Kjøledisken, stort sett hvor man har kremfløtene. Grønn pakning.

AnonymBruker
Skrevet

Whipping cream er det samme som kremfløte. Pass på at du får skikkelig kremfløte og ikke mat- eller kaffefløte eller noe sånt. Det er avgjørende for piskingen at fettprosenten er høy.

Anonym poster: 05c81f78a6082fb8b69e37fc78f375d5

  • Liker 2
Gjest navnelapp
Skrevet

Kva er det du skal lage, då?

Skrevet

Kva er det du skal lage, då?

Pakistansk dessert

Skrevet

Kjøledisken, stort sett hvor man har kremfløtene. Grønn pakning.

Hei

Var innom meny idag og de hadde whipping crem i grønn pakning..akkurat som du sa :) men den var laktosefri!!! Så blir det noe forskjell på smaken??

Gjest navnelapp
Skrevet

Hei

Var innom meny idag og de hadde whipping crem i grønn pakning..akkurat som du sa :) men den var laktosefri!!! Så blir det noe forskjell på smaken??

Laktosefritt smakar som regel litt søtare.

Gjest EryMax
Skrevet

Thickened cream: 35–36.5% fat, with added gelatine and/or other thickeners to give the cream a creamier texture, also possibly with stabilisers to aid the consistency of whipped cream (this would be the cream to use for whipped cream, not necessarily for cooking)

Fant det på Wikipedia. Så det TS leter etter er pisket krem med gelatin

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...