AnonymBruker Skrevet 31. mars 2013 #1 Skrevet 31. mars 2013 Kan jeg langbrune brun saus med tine meierismør? Anonym poster: 87d77c524dde3edd3c409565caafd3fa
Campanula Skrevet 31. mars 2013 #2 Skrevet 31. mars 2013 Jaaa, det var vel det de gjorde i gamle dager, før margarin ble oppfunnet. Det tåler ikke så høy varme, men det er jo meningen at det skal bli brent.
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2013 #3 Skrevet 31. mars 2013 Meierismør er fremdeles tingen, margarin smaker ikke godt. Og det skal ikke bli brent, det skal bli godt brunet. Det er faktisk en stor forskjell. Anonym poster: 183659873f900cc9c234e81efc772e89 4
LukaFrost Skrevet 31. mars 2013 #4 Skrevet 31. mars 2013 Meierismør lukter forferdelig når man bruker det til steking.
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2013 #5 Skrevet 31. mars 2013 Meierismør er fremdeles tingen, margarin smaker ikke godt. Og det skal ikke bli brent, det skal bli godt brunet. Det er faktisk en stor forskjell. Anonym poster: 183659873f900cc9c234e81efc772e89 Ha plata på 2 eller 3? Hvor lenge? Ts Anonym poster: 87d77c524dde3edd3c409565caafd3fa
Brunhilde Skrevet 31. mars 2013 #6 Skrevet 31. mars 2013 Ha plata på 2 eller 3? Hvor lenge? Ts Anonym poster: 87d77c524dde3edd3c409565caafd3fa Til det er så brunt som du vil ha det, noe som fort tar 15-20 minutter med stadig røring. 1
Lykkelitenen Skrevet 31. mars 2013 #7 Skrevet 31. mars 2013 Meierismør lukter forferdelig når man bruker det til steking. Fordi det ikke tåler så sterke temperaturer og fort blir brent. Om du bruker smøret på lavere temperaturer lukter det bare smør Steiker alltid pannekaker i smør, men til annet bruker jeg olje, pga temperaturene.
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2013 #8 Skrevet 31. mars 2013 Det går også an å bruke klarnet smør, som visstnok tåler høyere temperaturer enn vanlig smør før det blir svidd. Sier visstnok siden jeg ikke har prøvd det selv, men jeg har lest om det i mange sammenhenger i årenes løp. Synes heller ikke smør lukter vondt under steking, tvert i mot. Ikke før det er svidd, i alle fall. Anonym poster: 183659873f900cc9c234e81efc772e89
Gjest gjest17 Skrevet 31. mars 2013 #9 Skrevet 31. mars 2013 Klarnet smør er genialt. Om du ikke gidder å lage det selv selges det ghee i innvandrerbutikker som er samme greia :-) 1
AnonymBruker Skrevet 1. april 2013 #10 Skrevet 1. april 2013 Klarnet smør er genialt. Om du ikke gidder å lage det selv selges det ghee i innvandrerbutikker som er samme greia :-) Ikke alltid - tror du også får vegetabilsk ghee. Men det pleier å stå på boksen hva som er hva. Anonym poster: 183659873f900cc9c234e81efc772e89
Gjest Kim Skrevet 2. april 2013 #11 Skrevet 2. april 2013 Stemmer også for klarnet smør, helst kvitseidsmør. Melange holder jeg meg laaaangt unna!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå