AnonymBruker Skrevet 30. mars 2013 #1 Skrevet 30. mars 2013 jeg har dampa pinnekjøtt tusen ganger i mitt liv men idag var jeg litt uheldig. jeg skrudde temperaturen litt for høyt og det resulterte at kjøttet fosskokte(fossdampte) i ca 10 min. nå ser kjøttet litt rart ut og det er saltskum overalt. har jeg "ødelagt" pinnekjøttet eller vil det smake som vanlig? Anonym poster: 8ac87610dddbce7031f44dc4acbce393
Gjest navnelapp Skrevet 30. mars 2013 #2 Skrevet 30. mars 2013 Eg trur nok det vli smake som vanleg. Litt misunneleg no!
Hulderen Skrevet 30. mars 2013 #3 Skrevet 30. mars 2013 Skyll av skummet, og fortsett å dampe pinnekjøttet på vanlig måte. Det vil gå bra :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå