Gå til innhold

pinnekjøttuhell


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

jeg har dampa pinnekjøtt tusen ganger i mitt liv men idag var jeg litt uheldig. jeg skrudde temperaturen litt for høyt og det resulterte at kjøttet fosskokte(fossdampte) i ca 10 min. nå ser kjøttet litt rart ut og det er saltskum overalt. har jeg "ødelagt" pinnekjøttet eller vil det smake som vanlig?

Anonym poster: 8ac87610dddbce7031f44dc4acbce393

Videoannonse
Annonse
Gjest navnelapp
Skrevet

Eg trur nok det vli smake som vanleg. Litt misunneleg no! :)

Skrevet

Skyll av skummet, og fortsett å dampe pinnekjøttet på vanlig måte. Det vil gå bra :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...