Surriball Skrevet 30. mars 2013 #1 Skrevet 30. mars 2013 Jeg har lyst til å prøve meg på en annen type brød enn jeg pleier (posebrød som eltes i kjøkkenmaskina og puttes i form), og jeg synes brød med skikkelig skorpe og gammeldags utseende er godt. Jeg har en jerngryte med lokk som er 20 cm i diameter jeg kan bruke. Er den for liten til en vanlig oppskrift med eltefritt brød eller går dette bra? Jeg har også en pizzastein til å legge i ovnen og lurer på om den funker til å bake brød på også. I så fall, hva slags oppskrift bør jeg bruke? Jeg ser for meg at eltefritt blir litt klissete og vanskelig å flytte inn i ovnen... Noen som har noen tips og råd?
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2013 #2 Skrevet 30. mars 2013 Jeg har lyst til å prøve meg på en annen type brød enn jeg pleier (posebrød som eltes i kjøkkenmaskina og puttes i form), og jeg synes brød med skikkelig skorpe og gammeldags utseende er godt. Jeg har en jerngryte med lokk som er 20 cm i diameter jeg kan bruke. Er den for liten til en vanlig oppskrift med eltefritt brød eller går dette bra? Jeg har også en pizzastein til å legge i ovnen og lurer på om den funker til å bake brød på også. I så fall, hva slags oppskrift bør jeg bruke? Jeg ser for meg at eltefritt blir litt klissete og vanskelig å flytte inn i ovnen... Noen som har noen tips og råd? Jeg bruker denne! Den er dødsgodt, men jeg tar den ut av gryta å steker den på rist de siste 5 min. Ellers syns jeg "bunnen" blir litt seig http://www.klikk.no/mat/spise/article752716.ece Anonym poster: b6b058d859b57c1500ed3273f561571e
Surriball Skrevet 30. mars 2013 Forfatter #3 Skrevet 30. mars 2013 Takk for tipset med å steke på rist! Satte faktisk denne deigen før i dag, er kjempespent
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2013 #4 Skrevet 30. mars 2013 Takk for tipset med å steke på rist! Satte faktisk denne deigen før i dag, er kjempespent Som sagt, den er dødsgod så du kommer nok ikke til å angre Deilig å slippe å styre om morgenen også. Brukte den til reker her om dagen, og det var en slager! Anonym poster: b6b058d859b57c1500ed3273f561571e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå