Gjest Sanne__ Skrevet 30. mars 2013 #1 Skrevet 30. mars 2013 Tenkte å kjøpe kraftbein i dag, til saus og steika ligger klar og tinet i kjøleskapet. Hva slags kraftbein kjøper jeg? Og fremgangsmåte for at dette skal bli vellykket?
Gjest gjest17 Skrevet 30. mars 2013 #2 Skrevet 30. mars 2013 Kraftbein til å koke kraft på? Da ville jeg brunt dem av i en gryte med smør, tilsatt smaksrike grønnsaker, pastinakk, løk, gulrøtter, ett fedd og tre med hvitløk, laurbærblad, sort pepper og en klype salt. Fyll opp med nok vann til at det dekker og la det stå å koke lenge. :-)
Gjest Sanne__ Skrevet 30. mars 2013 #3 Skrevet 30. mars 2013 Kraftbein til å koke kraft på? Da ville jeg brunt dem av i en gryte med smør, tilsatt smaksrike grønnsaker, pastinakk, løk, gulrøtter, ett fedd og tre med hvitløk, laurbærblad, sort pepper og en klype salt. Fyll opp med nok vann til at det dekker og la det stå å koke lenge. :-) takk for svar. Kan jeg bare spørre etter kraftbein på meny? Et fedd og tre med hvitløk....., mener du at jeg kan velge mellom et eller tre fedd?
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2013 #5 Skrevet 30. mars 2013 De to du nevner er ikke smør. Jeg liker å bruke Tine Setersmør til slik mat, det gir en rik, god smak. Anonym poster: 819208ee1c2487509537e71422da9aac
Pria Skrevet 30. mars 2013 #6 Skrevet 30. mars 2013 (endret) Og Melange eller Soft flora smør? Steke i Soft Flora, nå håper jeg du tuller. Endret 30. mars 2013 av Pria
Gjest navnelapp Skrevet 30. mars 2013 #7 Skrevet 30. mars 2013 Steik beina sakte og på middels høg varme i smør. Vil du steike dei fort så kan du bruke raps- eller soyaolje, den taklar høg varme betre. Sjølve steika treng du ikkje å ha feitt på når du steiker den i omnen, den er feit nok i seg sjølv. Slå gjerne på litt vatn, så kan du bruke sjya også til sausen.
AnonymBruker Skrevet 30. mars 2013 #8 Skrevet 30. mars 2013 Jeg synes det er best å bruke olje når jeg bruner kraftbein. Eller enda bedre: Brun beina uten ekstra tilsatt fett i ovnen ved 250 grader, snu litt på dem underveis. Anonym poster: db1e76d01193fdda6d6795607811d828
Gjest gjest17 Skrevet 30. mars 2013 #9 Skrevet 30. mars 2013 takk for svar. Kan jeg bare spørre etter kraftbein på meny? Et fedd og tre med hvitløk....., mener du at jeg kan velge mellom et eller tre fedd? Jeg mente du skulle justere etter hvor mye hvitløk du selv ønsker :-)
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2013 #10 Skrevet 31. mars 2013 Hvordan gikk det TS? Anonym poster: 6cefc9335f0c188b31119f159e13e578
Gjest Sanne__ Skrevet 1. april 2013 #11 Skrevet 1. april 2013 Hvordan gikk det TS? Anonym poster: 6cefc9335f0c188b31119f159e13e578 Det ble perfekt !
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå