Gå til innhold

tine lammelår?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

jeg har et lammelår på 4 kg i fryseren. vet ikke helt hvilken dag jeg skal tilberede det. men hvor lang tid tar det å tine?

Anonym poster: 36cd4788fb97c85b05db5e79385cc2b3

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det vanlige er å bruke ca 10 timer til pr. Kilo kjøtt hvis det tines i kjøleskap.

Ditt lammelår på 4 kg blir altså 40 timer. Jeg ville kanskje plusset på noen timer slik at det blir omtrent to døgn. Da er du sikret at det er helt tint!

Skrevet

Jeg skulle bruke lammelår søndag og da la jeg det i kjøleskapet fredag morgen. Jeg syns det var såpass frosset lørdag kveld, at jeg tok det ut og lot det tine ferdig i et forholdsvis kaldt vindfang.

Låret var på litt over 4 kilo og hadde kjernetemperatur på 70 grader etter ca 3,5 timer på ca 125 grader.

:heks:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...