AnonymBruker Skrevet 27. mars 2013 #1 Del Skrevet 27. mars 2013 Jeg er på jakt etter en stekeovn som kan gi meg 300 grader eller mer så jeg kan få laget meg skikkelig pizza. Hvilke merker skal jeg gå etter? Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thorn Skrevet 28. mars 2013 #2 Del Skrevet 28. mars 2013 Komfyr eller integrering? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2013 #3 Del Skrevet 28. mars 2013 Har integrert pr. i dag. En smeg, går ikke til mer enn 250 grader. Men å sette inn en uintegrert er sikkert ikke en stor operasjon, det viktigste er at ovnen kan oppnå skikkelig temp. Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. mars 2013 #4 Del Skrevet 28. mars 2013 Har integrert pr. i dag. En smeg, går ikke til mer enn 250 grader. Men å sette inn en uintegrert er sikkert ikke en stor operasjon, det viktigste er at ovnen kan oppnå skikkelig temp. Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220 Jeg har en integrert Siemens som går opp til 300 grader, men har dessverre ingen erfaring med å steke pizza på høy temperatur i den. Anonym poster: c63c49ffe79d950b66229881c940cada Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 28. mars 2013 #5 Del Skrevet 28. mars 2013 Kan se ut til at man bør opp i 350 grader for å få skikkelig resultat. Her er en som har prøvet litt http://www.sveinha.com/j16/index.php/mat/pizzaovn/pizza-innledende-tanker-og-erfaringer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thorn Skrevet 28. mars 2013 #6 Del Skrevet 28. mars 2013 Bosch, Siemens og Miele tilbyr i hvert fall integreringsovner med opp til 300 grader. Jeg har dessverre ikke vært borti ovner med enda høyere temperatur, men det burde jo gå an å sende en mail til produsentene (eller evt ringe) og spørre om de har noe som kan skaffes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. mars 2013 #7 Del Skrevet 29. mars 2013 Blir det snakk om spesialbestilling blir det vel skikkelig dyrt? Noen som har erfaring med det? Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april 2013 #8 Del Skrevet 1. april 2013 Hei. Du kan prøve å kjøpe en steinplate av typen som tåler høy temperatur og legge den inni ovnen og skru opp til 250grader. Det fungerer som en steinovn og du kan lett lage deilig italiensk pizza bunn med dette. Hilsen Baker fra Godt Brød. Anonym poster: 3844e7876b86c9ffd149753604ed20dd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. april 2013 #9 Del Skrevet 1. april 2013 Hvilken type steinplate da? Har prøvd med pizzastein og det ga ikke godt nok resultat. Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pizza-entusiast Skrevet 4. desember 2013 #10 Del Skrevet 4. desember 2013 Går fint å lage skikkelig pizza på 250 grader, på 6-7 minutter (med 300 grader går det på 4-5 minutter). Trikset er stålplate. Se bare her: www.BakingSteel.no Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå