Gå til innhold

Stekeovn med høy temperatur


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg er på jakt etter en stekeovn som kan gi meg 300 grader eller mer så jeg kan få laget meg skikkelig pizza. Hvilke merker skal jeg gå etter?

Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220

Skrevet

Komfyr eller integrering?

AnonymBruker
Skrevet

Har integrert pr. i dag. En smeg, går ikke til mer enn 250 grader.

Men å sette inn en uintegrert er sikkert ikke en stor operasjon, det viktigste er at ovnen kan oppnå skikkelig temp.

Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220

AnonymBruker
Skrevet

Har integrert pr. i dag. En smeg, går ikke til mer enn 250 grader.

Men å sette inn en uintegrert er sikkert ikke en stor operasjon, det viktigste er at ovnen kan oppnå skikkelig temp.

Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220

Jeg har en integrert Siemens som går opp til 300 grader, men har dessverre ingen erfaring med å steke pizza på høy temperatur i den.

Anonym poster: c63c49ffe79d950b66229881c940cada

Skrevet

Bosch, Siemens og Miele tilbyr i hvert fall integreringsovner med opp til 300 grader. Jeg har dessverre ikke vært borti ovner med enda høyere temperatur, men det burde jo gå an å sende en mail til produsentene (eller evt ringe) og spørre om de har noe som kan skaffes :)

AnonymBruker
Skrevet

Blir det snakk om spesialbestilling blir det vel skikkelig dyrt? Noen som har erfaring med det?

Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220

AnonymBruker
Skrevet

Hei.

Du kan prøve å kjøpe en steinplate av typen som tåler høy temperatur og legge den inni ovnen og skru opp til 250grader.

Det fungerer som en steinovn og du kan lett lage deilig italiensk pizza bunn med dette.

Hilsen Baker fra Godt Brød.

Anonym poster: 3844e7876b86c9ffd149753604ed20dd

AnonymBruker
Skrevet

Hvilken type steinplate da? Har prøvd med pizzastein og det ga ikke godt nok resultat.

Anonym poster: 00fbb1dddee2c636f4dd77e0cd555220

  • 8 måneder senere...
Skrevet

Går fint å lage skikkelig pizza på 250 grader, på 6-7 minutter (med 300 grader går det på 4-5 minutter). Trikset er stålplate. Se bare her: www.BakingSteel.no

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...