Gjest Étoile Skrevet 27. mars 2004 #1 Skrevet 27. mars 2004 Tenkte jeg skulle lage sjokoladefondant til dessert i kveld, men hvor lenge kan røra stå? Blir den ødelagt hvis den står noen timer før den stekes?
Arkana Skrevet 27. mars 2004 #2 Skrevet 27. mars 2004 Den kan fint stå flere timer i kjøleskap (med plast over). De kan også fint fryses, og stekes rett fra fryseren. Da øker du bare steketiden med 2-3 minutter, og lar dem hvile 1 minutt ekstra.
Fakse Skrevet 27. mars 2004 #3 Skrevet 27. mars 2004 Vi lot den stå over natta (hadde alt for mye røre, og lagde resten dagen etter) uten at det påvirket kvaliteten. Husk at den må stekes litt lengre dersom røra er kjøleskapskald. Det er lurt med en eller to ekstra, slik at man har noe å teste på. En rute hvit sjokolade på toppen akkurat i det fondanten er ferdig stekt er nydelig, den smelter halvveis. Vi hadde en rute i midten også. Nam!
Gjest Étoile Skrevet 27. mars 2004 #4 Skrevet 27. mars 2004 Takk jenter! Supert, tror jeg lager den med en gang jeg da.
Fakse Skrevet 27. mars 2004 #5 Skrevet 27. mars 2004 Ikke bli skremt når du steker dem, det ser først ut som om de ikke har tenkt å heve seg, men de gjør det bare litt saktere når røra er kald. De blir akkurat like fine som om du steker dem med en gang.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå