Rioja Skrevet 5. juni 2002 #1 Del Skrevet 5. juni 2002 Grillet kyllingfilet i sola i går, mmm, deilig... Hva bruker dere å grille? Og hva synes dere er godt som tilbehør? Hilsen Rioja -som synes sommermat er topp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Augustbrud02 Skrevet 5. juni 2002 #2 Del Skrevet 5. juni 2002 Grilling er skikkelig deilig og koselig. Min favoritt er grillspyd, uten tvil. da får man litt av hver på, og det smaker kjempegodt. På grillspydene pleier vi å ha: -kyllingfilet -sommerkotelett -pøler -løk -shampignon -papirika Og gjerne også flere typer kjøtt, da blir det ekstra godt. Også må man ha masse grillsaus på, det gjør susen. Ved siden har vi gjerne loff, salat og potetsalat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arnie Skrevet 5. juni 2002 #3 Del Skrevet 5. juni 2002 Laksekoteletter er SNADDER på grillen. Men man trenger en slik "dobbelrist" som man kan klemme de fast inni, slik at det blir lett å snu de. Krydre med salt, pepper og hvitløkspulver, helst et par timer før det skal grilles så krydder og salt får trekke godt inn. Hjemmelaget potetsalat med mye urter samt en frisk salat... en god hvitvin... mmmm 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kristian (71) Skrevet 5. juni 2002 #4 Del Skrevet 5. juni 2002 Indrefile av svin er min favoritt på grillen.... eller "revben" som selges i sverige, ribbein av et eller annet dyr. Laks og annen fisk som øret og makrell er heller ikke å forakte. På grønnsaksiden er maiskolber favoritten.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guro Skrevet 5. juni 2002 #5 Del Skrevet 5. juni 2002 Jeg er også glad i grillmat. Har et lite tips når det gjelder grillet laks: Krydre med sitronpepper - det gir en utrolig god smak!! 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arnie Skrevet 5. juni 2002 #6 Del Skrevet 5. juni 2002 Guro, Smak og behag... jeg syns sitronpepper har lett for å dominere litt vel mye.12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guro Skrevet 5. juni 2002 #7 Del Skrevet 5. juni 2002 Smaken er som baken! 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest pulverheksa Skrevet 6. juni 2002 #8 Del Skrevet 6. juni 2002 Jeg slenger meg på lakse bølgen. Vi pleier å marinere laksen i en halv times tid med: 2 ts soya saus 1 ts sesamolje 2ss honning en sprut sitron litt olje pepper Dette blandes og haes over laksen. HAr kuttet ut saltet fordi jeg syns fiskekjøttet blir tørt dessuten er det nok salt i soyasusen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Titti Skrevet 6. juni 2002 #9 Del Skrevet 6. juni 2002 Mmmmmmmmmm grilling, deilig! Det er så utrulig mye godt og grille, men for eksempel filet med bacon surret rundt, mmmmmm,og grønnsaker, som maiskolber, brokkoli, sqash o.l. nam,nam. Rågodt med potet på grillen og, men da bruker jeg og varme dem litt hjemme i microen, pakke dem inn i folie, så er det bare og legge på grillen ei stund; -kjempelurt og ta med seg på tur også! Fisk i folie med tynnskjærte grønnsaker passer og bra på grillen, (eller i bålet). 'slurp' Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 6. juni 2002 #10 Del Skrevet 6. juni 2002 grille indrefilet av svin..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå