Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Grillet kyllingfilet i sola i går, mmm, deilig...

Hva bruker dere å grille?

Og hva synes dere er godt som tilbehør?

Hilsen

Rioja -som synes sommermat er topp icon_smile.gif

Skrevet

Grilling er skikkelig deilig og koselig. Min favoritt er grillspyd, uten tvil. da får man litt av hver på, og det smaker kjempegodt.

På grillspydene pleier vi å ha:

-kyllingfilet

-sommerkotelett

-pøler

-løk

-shampignon

-papirika

Og gjerne også flere typer kjøtt, da blir det ekstra godt. Også må man ha masse grillsaus på, det gjør susen.

Ved siden har vi gjerne loff, salat og potetsalat.

Skrevet

Laksekoteletter er SNADDER på grillen.

Men man trenger en slik "dobbelrist" som man kan klemme de fast inni, slik at det blir lett å snu de.

Krydre med salt, pepper og hvitløkspulver, helst et par timer før det skal grilles så krydder og salt får trekke godt inn.

Hjemmelaget potetsalat med mye urter samt en frisk salat... en god hvitvin... mmmm

12

Skrevet

Indrefile av svin er min favoritt på grillen.... eller "revben" som selges i sverige, ribbein av et eller annet dyr.

Laks og annen fisk som øret og makrell er heller ikke å forakte.

På grønnsaksiden er maiskolber favoritten.12

Skrevet

Jeg er også glad i grillmat. Har et lite tips når det gjelder grillet laks: Krydre med sitronpepper - det gir en utrolig god smak!! icon_smile.gif12

Skrevet

Guro,

Smak og behag... jeg syns sitronpepper har lett for å dominere litt vel mye.12

Gjest pulverheksa
Skrevet

Jeg slenger meg på lakse bølgen.

Vi pleier å marinere laksen i en halv times tid med:

2 ts soya saus

1 ts sesamolje

2ss honning

en sprut sitron

litt olje

pepper

Dette blandes og haes over laksen. HAr kuttet ut saltet fordi jeg syns fiskekjøttet blir tørt dessuten er det nok salt i soyasusen

Skrevet

Mmmmmmmmmm grilling, deilig!

Det er så utrulig mye godt og grille, men for eksempel filet med bacon surret rundt, mmmmmm,og grønnsaker, som maiskolber, brokkoli, sqash o.l. nam,nam. Rågodt med potet på grillen og, men da bruker jeg og varme dem litt hjemme i microen, pakke dem inn i folie, så er det bare og legge på grillen ei stund; -kjempelurt og ta med seg på tur også!

Fisk i folie med tynnskjærte grønnsaker passer og bra på grillen, (eller i bålet).

'slurp'

Gjest Anonymous
Skrevet

grille indrefilet av svin..mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...