AnonymBruker Skrevet 24. mars 2013 #1 Skrevet 24. mars 2013 På fredag kveld tok jeg ut et par kyllingfileter fra fryseren som vi planla å spise på lørdag. På lørdag ble vi bedt på middag, og det samme nå på søndag. Da lurer jeg på; går det greit å bruke kyllingen på mandag? Den har ligget i kjøleskapet helt siden fredag om det spiller noen rolle. Så, kan jeg spise den i morgen, eller der det bare å kaste? Anonym poster: 6ba8a17bbe8a9c9a8f82ea710d285cc8
Adhara Skrevet 24. mars 2013 #2 Skrevet 24. mars 2013 Bruk luktesansen din, man merker fort om kyllingen er sur, for å si det sånn Lukter den som normalt så er det bare å kjøre på. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå