My84 Skrevet 22. mars 2013 #1 Skrevet 22. mars 2013 Jeg tenkte å bake bananmuffins og blåbærmuffins, men ser at jeg ikke har nok sukker. Det jeg derimot har er demerarasukker/brunt strøsukker. Går det bra å bruke dette istedenfor? Det er jo litt mer grovkornet i konsistensen.
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2013 #2 Skrevet 22. mars 2013 Jeg synes at brunt sukker har en helt annen smak enn hvitt sukker, ellers kan du sikkert bruke det. Anonym poster: 87764aa7f36b67072a4519c02a645931
Rubies_ Skrevet 22. mars 2013 #3 Skrevet 22. mars 2013 Det høres godt ut med brunsukker i banan- og blåbærmuffins! Prøv 1
Zzyzx Skrevet 22. mars 2013 #4 Skrevet 22. mars 2013 Det går helt fint med banan, litt mer usikker på blåbær.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå