AnonymBruker Skrevet 22. mars 2013 #1 Skrevet 22. mars 2013 Glemte en kyllinggryte med kyllingkjøttdeig og fløte på kjøkkenbenken i går. Den stod med lokk sånn halvveis på. Ble stående ca 12 timer før jeg nå kom på det og satt den inn i kjøleskapet nå. Kan den spises? Eventuelt hvis den kokes godt når den varmes igjen? Anonym poster: f181ed64f9ca0ecdde12b8dc3d847e13
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2013 #3 Skrevet 22. mars 2013 Hadde smakt på den og spist om den var grei. Gjort det mange ganger, aldri vært syk av maten Anonym poster: ad721c738b80a6bd60413d6fb563b016 4
Guadaloupe Skrevet 22. mars 2013 #4 Skrevet 22. mars 2013 Sett den på ovnen og varm den opp til den koker litt, smak! Smaker den greit burde det ikke være noe problem.
Gjest Beano Skrevet 22. mars 2013 #5 Skrevet 22. mars 2013 (endret) Så vidt jeg vet bør ikke kylling varmes opp igjen hvis den IKKE har stått i kjøleskapet. Det er bare mulig hvis den har stått i kjøleskapet og den har vært godt tildekket, at du kan varme den opp. Merk at kylling kan bare varmes opp en gang. Siden du har latt den stå på kjøkkenbenken kan du ikke spise den. Du må dessverre kaste den! Endret 22. mars 2013 av Beano
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2013 #6 Skrevet 22. mars 2013 Så vidt jeg vet kan ikke kylling varmes opp igjen hvis den IKKE har stått i kjøleskapet. Det er bare mulig hvis den har stått i kjøleskapet og den har vært godt tildekket, at du kan varme den opp. Merk at kylling kan bare varmes opp en gang. Siden du har latt den stå på kjøkkenbenken kan du ikke spise den. Du må dessverre kaste den! "Kan"? Eller "bør"? Jeg ville varmet den opp og smakt på den. Anonym poster: 2573c43df0aef79e5e3ed498f03918dd 1
AnonymBruker Skrevet 22. mars 2013 #7 Skrevet 22. mars 2013 TS Så man smaker det hvis den er blitt dårlig? Anonym poster: f181ed64f9ca0ecdde12b8dc3d847e13
Gjest Beano Skrevet 22. mars 2013 #8 Skrevet 22. mars 2013 "Kan"? Eller "bør"? Jeg ville varmet den opp og smakt på den. Anonym poster: 2573c43df0aef79e5e3ed498f03918dd ''bør''.
skruf Skrevet 22. mars 2013 #9 Skrevet 22. mars 2013 Ville vært ytterst forsiktig siden det er kylling det er snakk om. Personlig ville jeg ha kastet den. Ikke alltid en merker at noe er skjemt. Ble selv dausjuk av salmonella pga skjemt kyllingkjøtt, merket ingenting da jeg spiste den, smakte helt som vanlig. 2
Gjest gjest17 Skrevet 22. mars 2013 #10 Skrevet 22. mars 2013 Hadde det vært en annen type kjøtt en kylling ville jeg ikke hatt noen problem med å spise den. Tror nok jeg ville kastet det i dette tilfellet :-)
Taste of Slow Skrevet 23. mars 2013 #11 Skrevet 23. mars 2013 (endret) TS Så man smaker det hvis den er blitt dårlig? Anonym poster: f181ed64f9ca0ecdde12b8dc3d847e13 Nei, man kan ikke alltid smake om maten er dårlig. Fordervelsesbakterier i mat gir dårlig lukt og smak, patogene bakterier (de som gjør at vi blir syke) gir sjeldent verken lukt eller smak til maten. Endret 23. mars 2013 av Taste of Slow
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2013 #12 Skrevet 23. mars 2013 Mannen spiste den i går, og det gikk bra. Anonym poster: f181ed64f9ca0ecdde12b8dc3d847e13
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2013 #13 Skrevet 26. mars 2013 Mannen spiste den i går, og det gikk bra. Anonym poster: f181ed64f9ca0ecdde12b8dc3d847e13 Det man ikke vet om... Hadde ikke gitt den til hunden min egang. Anonym poster: 3fd1524e55b4133c9c972709ad9b2f30
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2013 #14 Skrevet 26. mars 2013 Han visste om det! Ts Anonym poster: f181ed64f9ca0ecdde12b8dc3d847e13
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå