AnonymBruker Skrevet 15. mars 2013 #1 Skrevet 15. mars 2013 Ved fire forskjellige anledninger har jeg gått i butikken for å kjøpe gresskarkjerner, men h er bidige gang så kommer jeg hjem med solsikkefrø... Nå har jeg en åpnet og nesten full pakke og tre uåpnede pakker med solsikkefrø stående i kjøkkenskapet... Lurer nesten på om det feiler meg noe! Men uansett, hva bruker dere solsikkefrø til? Og hva er egentlig sunnest av solsikkefrø og gresskarkjerner? Anonym poster: 8fc8a46b27a18af64ff784e9b56f81be
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2013 #2 Skrevet 15. mars 2013 I mange land spiser de solsikkefrø som snacks, au natural. Anonym poster: 58e2cc3322c8f9bd36e8ef4b34f53b19
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2013 #3 Skrevet 15. mars 2013 Jeg bruker det i knekkebrød og jeg strør det over naturell yoghurt. Anonym poster: 481b4f1992a02d452e31f1555ed9e3a2
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2013 #4 Skrevet 15. mars 2013 Takk for tips Jeg ristet de litt i panna og spiste med cottage cheese. Det var veldig god!..men ikke like godt som gresskarkjerner da Hva er de egentlig som gjør disse frøene sunne? Er det fettet? TS Anonym poster: 97f307bc34efecdb85f1d7cd5a154237
Gjest Belle Gunnes Skrevet 15. mars 2013 #5 Skrevet 15. mars 2013 Jeg vet ikke helt, men det påstås at det er bra for muskler og ledd. Og det er jo positivt om man trener en del. Og så smaker det jo så godt så det går fint ann å bare momse som snop. Nå fikk jeg lyst på solsikkefrø.
AnonymBruker Skrevet 16. mars 2013 #6 Skrevet 16. mars 2013 Her er en artikkel skrevet om solsikkefrø av en klinisk ernæringsfysiolog. Anonym poster: 481b4f1992a02d452e31f1555ed9e3a2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå