AnonymBruker Skrevet 15. mars 2013 #1 Skrevet 15. mars 2013 Har noen en oppskrift på hvordan man gjør det? Hvis det er mulig da! Tenker å lage skolebrød, men mangler vaniljekrem! Anonym poster: 563c4806c0300867543be593d8bc769f
Belima Skrevet 15. mars 2013 #2 Skrevet 15. mars 2013 Det går nok ikke det. Men du kunne ha prøvd å varmet den opp og hatt i litt maisenna som stivelse og så sett hva som skjedde. Enten gikk det eller ikke.
AnonymBruker Skrevet 15. mars 2013 #3 Skrevet 15. mars 2013 Okey. Det kan jeg jo forsøke! Endte opp med å kjøpe ferdiglaget vaniljekrem denne gangen da Anonym poster: 563c4806c0300867543be593d8bc769f
Brunhilde Skrevet 16. mars 2013 #5 Skrevet 16. mars 2013 Tror man har bedre hell med gelatin evt. Ikke når den skal stekes! Gelatin smelter jo når det blir varmt. Jeg ville kanskje prøvd å rørt den opp med et par eggeplommer over svar varme, og så jevnet med litt maizena hvis det ikke blir tykt nok. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå