AnonymBruker Skrevet 14. mars 2013 #1 Skrevet 14. mars 2013 Jeg lurer på om man kan bruke reker i lake til shrimp soup eller smaker det ikke riktig da? Anonym poster: 94cf29561874773ee16846fb11c9c326
Brunhilde Skrevet 14. mars 2013 #2 Skrevet 14. mars 2013 Jeg er så kresen på reker at jeg ikke syns reker i lake smaker riktig til noe. Rekene er jo på sitt beste på denne årstiden, så jeg ville brukt ferske. Men det gjør jeg i grunnen alltid. 2
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2013 #3 Skrevet 14. mars 2013 viss du ikke kjøper ferske,så er frosne reker et greit alternativ.Reker i lake er ikke noe å anbefale. Anonym poster: 070547732d10eb7eb59cab499b05e71e
AnonymBruker Skrevet 14. mars 2013 #4 Skrevet 14. mars 2013 Nei, da er det bedre å la være. Helst burde rekene være rå. Anonym poster: fae6f0247b2020e1941fb0330b50faeb
Kamikatze Skrevet 14. mars 2013 #5 Skrevet 14. mars 2013 Trodde shrimpsoup ble laget av kraft kokt på rekeskall/hoder, som siles og kokes inn med fløte? Omtrent som når en lager hummersaus. Da kastes noen reker i den ferdige tallerkenen, og de skal ikke koke kun trekke litt varme på veien til bordet. Båter med kokt egg kan også funke greit til den. Ville ikke stusset et sekund på å bruke frossenreker eller reker i lake til suppe. Men tror jeg ville silt av laken, og lagt dem i ny fersk saltlake før jeg tilberedte resten. Noen slike rekebokser har sitronsyre i laken for å øke holdbarhet og smake friskere i rekebaguetter. Synes det blir feil i suppe/saus, selv om annen slags syrlighet kan gjøre seg, for eksempel fra rømme, ost, hvitvin.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå