Gjest Chlorophyll Skrevet 14. mars 2013 #1 Skrevet 14. mars 2013 Hvordan lager man en sunn god salsa selv, uten salt, uten sukker, og uten andre ekle tilseninger?
Gjest Skjæra Skrevet 14. mars 2013 #2 Skrevet 14. mars 2013 Jeg har en veldg god oppskrift, men den har jo salt i seg da. Kan legge den ut her hvis du vil..
Gjest Chlorophyll Skrevet 14. mars 2013 #3 Skrevet 14. mars 2013 Jeg har en veldg god oppskrift, men den har jo salt i seg da. Kan legge den ut her hvis du vil.. Gjerne det Saltet er det jo bare å sløyfe, om jeg ikke vil ha det med.
Gjest Skjæra Skrevet 14. mars 2013 #4 Skrevet 14. mars 2013 Ja ikke sant Men nå hjelper saltet til ¨å dra ut fuktighet også da... Denne er i alle fall veldig god Her er den: 2 store tomater 1 gul løk 1 chilli (Hvis den er sterk, så ta ut frøene) 1 agurk. 2-3 fedd hvitløk noen kvister koriander. 1 ss Roselime 1 ts salt litt cajennepepper. Finhakk alle ingrediensene og bland det godt i en bolle. La det stå over natten i kjøleskapet Ikke fall for fristelsen å bruke en kjøkkenmaskin til å hakke det i. Da ender du opp med en brunrød gugge. Men jo mindre biter du får hakket det i, jo bedre smaker den.
Gjest Chlorophyll Skrevet 14. mars 2013 #5 Skrevet 14. mars 2013 Tusen takk Kan prøve med havsalt, og med ønsket mengde. Hørtes dritgodt ut
Chloe- Skrevet 31. mars 2013 #7 Skrevet 31. mars 2013 Personlig liker jeg å koke salsaen før servering.
Supraspinatus Skrevet 31. mars 2013 #8 Skrevet 31. mars 2013 (endret) Pico de gallo 4-5 gode, faste tomater ca 5-7cm i dm 1 fersk jalapeno, du kan bruke chili om du vil 1 liten gul løk, eller 1/2 stor 1/2 grønn paprika, 1/1 om du ikke har fersk jalapeno 2ss hakket FERSK koriander. Denne er et must. Saft av 1/2 lime Fjern steinene og det bløte i tomatene, kutt alt i terninger og finhakk løken. Ha i limejuice. Ha oppi koriander, salt og pepper til slutt. Spis. Du må ha i salt. Det er for det første ikke så mye og for det andre er det ikke farlig å ha salt på maten dersom du lager alt selv. Mengden i ferdigmat er vesentlig høyere. Og du trenger salt for å leve. Endret 31. mars 2013 av Supraspinatus 1
AnonymBruker Skrevet 31. mars 2013 #9 Skrevet 31. mars 2013 Jeg fant oppskrifter på salsa på en blogg jeg leser http://boerboelheidi.com/2012/05/30/tomatsalsa-og-gronnsakssalsa/ syns det er bra å ha et bilde å se på når jeg lager mat, så jeg vet hvordan maten skal se ut. Anonym poster: 6840d26f38997944b8fe3acf53988af8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå