Gå til innhold

Er det noen spesiell grunn til at bakst blir tørt?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hei.

Jeg lurer på om det er noen spesielle ting som gjør at bakverk (kaker og muffins etc) blir tørt.

Er det fordi de blir stekt for lenge, eller er det noe jeg bør ha med i deigen for å gjøre det mykere?

Anonym poster: 515bfb16eb90b9b475ffc839b4b5c426

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

For lite fett, for mye mel, stekt for lenge. Det er topp 3 grunner, vil jeg tro :)

Anonym poster: ea4020de0a599dbf55adbc9d7fb2a57e

  • 2 uker senere...
Skrevet

ikke for høy varme når man steker? Alltid trodd det var der jeg gjorde feil...

Siennna jeg digger profilbildet, minner meg om Kyle Richards of Beverly Hills

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...