AnonymBruker Skrevet 13. mars 2013 #1 Skrevet 13. mars 2013 Hei. Jeg lurer på om det er noen spesielle ting som gjør at bakverk (kaker og muffins etc) blir tørt. Er det fordi de blir stekt for lenge, eller er det noe jeg bør ha med i deigen for å gjøre det mykere? Anonym poster: 515bfb16eb90b9b475ffc839b4b5c426
AnonymBruker Skrevet 13. mars 2013 #2 Skrevet 13. mars 2013 For lite fett, for mye mel, stekt for lenge. Det er topp 3 grunner, vil jeg tro Anonym poster: ea4020de0a599dbf55adbc9d7fb2a57e
Wonders Skrevet 22. mars 2013 #4 Skrevet 22. mars 2013 ikke for høy varme når man steker? Alltid trodd det var der jeg gjorde feil... Siennna jeg digger profilbildet, minner meg om Kyle Richards of Beverly Hills
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå