Gjest Adera Skrevet 12. mars 2013 #1 Skrevet 12. mars 2013 Er interessert i å smake på nye oster, no spiser eg helst norwegia, jarlsberg, baby bell, ridderost, fetaost og tomatost/skinkeost. Har du noen gode favoritter?
pusekatta Skrevet 12. mars 2013 #3 Skrevet 12. mars 2013 Åh, oster Kjøp deg Brie, Camembert, Chèvre og blåmuggost. Blå Selbu er god, ikke så veldig skarp. Smak deg frem med de mildeste først (Jeg har skrevet de i rekkefølge med de mildeste først her), og jobb deg oppover. Det er dette som er god ost Drikk gjerne vin til
Djungelvrål Skrevet 12. mars 2013 #4 Skrevet 12. mars 2013 Hvit castello. Den kan jeg møvle helt alene. mmmmmmmm
AnonymBruker Skrevet 12. mars 2013 #5 Skrevet 12. mars 2013 Manchengo er supergod syns eg Anonym poster: c19028542745612f2fa24991e64cb74b 1
Rotemor Skrevet 12. mars 2013 #6 Skrevet 12. mars 2013 Manchengo er supergod syns eg Anonym poster: c19028542745612f2fa24991e64cb74b Kjempegod!! Særlig med akasiehonning eller oliven.
Gjest Adera Skrevet 13. mars 2013 #8 Skrevet 13. mars 2013 Takker for mange tips og håper på enda fleire! Eg kjøpte meg brie i går, smakte ein liten bit av den i dag og den virket litt... smakløs?
Botch Skrevet 15. mars 2013 #10 Skrevet 15. mars 2013 Elsker engelsk cheddar som ost til taco eller ostesaus, edamer liker jeg godt til bruk som annen hvitost.
Gjest pærecider Skrevet 15. mars 2013 #11 Skrevet 15. mars 2013 Parmesan. Bruker det på alt. Også er jeg glad i røykt reybino. Nam! Sammen med ritz og en drue på så er sistnevnte ost helt himmelsk.
Avalon Skrevet 16. mars 2013 #12 Skrevet 16. mars 2013 (endret) Brie kan brukes til så mangt. Du kan ha en skive på biff f.eks, eller spise dem på kjeks med frukt til. Det er veldig godt. Parmesan er namnam og et must i pasta. Allerhelst som "parmesan med pasta" enn omvendt . Engelsk cheddar er super som smelteost, taco, pizza, bakt potet osv. Buffalo mozzarella er knall sammen med cherrytomater eller perleromater, litt salt og pepper og balsamico! Også veldig god i lasagne! Endret 16. mars 2013 av Avalon 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå