Gå til innhold

Tilbehør til kyllingfilet


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hva serverer dere med kyllingfilet? Trenger litt inspirasjon :-)

Anonym poster: 5a1cc8e60156218f36920033e1e9b570

Gjest LadySizz
Skrevet

Salat i mange forskjellige varianter,ris,pasta,stekte poteter,potetstappe,sauser av forskjellige slag,maiskolber,stekte grønnsaker av forskjellige varianter.. :)

AnonymBruker
Skrevet

Har akkurat spist kyllingfilet. Jeg bruker ris og grønnsaksblanding som tilbehør. Det som "gjør" maten er den deilige Bretagnesausen jeg lager til.

Anonym poster: d31c7e6de0030d6074e789da8cb82e1d

AnonymBruker
Skrevet

Grønnsaker som paprika, asparges, brokkoli, blomkål, gulrøtter, løk osv.

Potetmos laget av poteter, brokkoli eller blomkål.

Ris

Salat

Fløtegratinerte poteter

Pommes frites eller potetbåter

Bakt potet med bacon

Ovnsbakte tomater

Store grillede maiskolber og soppstuing

Potetsalat

:)

Anonym poster: 17e2e5d3ce145a19c544efef6347cd1a

Skrevet

Pleier å lage spinatsalat.

1pose spinat

2 chili

2 fedd hvitløk

1 ts kapers

litt ingefær

matfløte

chilikrydder

salt og pepper.

så pleier jeg å lage en enkel salat til: ruccola,tomat,rødløk,agurk og oliven. dressing lager jeg av olivenolje,sitron,salt og oregano.

Gjest Blubberella
Skrevet

Jeg fant en veldig enkel oppskrift på nett som var både sunn og rask å lage. Man skulle egentlig steke kyllingfiletene i stekepanne men jeg la dem i aluminiumsfolie i ovnen i stedet. Tilbehør er ris laget på vanlig via pluss sjampinjong, paprika, grønnerter og brokkolibuketter stekt i olje og en dressing laget av kesam/lettrømme med karrikrydder i. Det ble veldig godt.

AnonymBruker
Skrevet

Har akkurat spist kyllingfilet. Jeg bruker ris og grønnsaksblanding som tilbehør. Det som "gjør" maten er den deilige Bretagnesausen jeg lager til.

Anonym poster: d31c7e6de0030d6074e789da8cb82e1d

Oppskrift? :)

Jeg fant en veldig enkel oppskrift på nett som var både sunn og rask å lage. Man skulle egentlig steke kyllingfiletene i stekepanne men jeg la dem i aluminiumsfolie i ovnen i stedet. Tilbehør er ris laget på vanlig via pluss sjampinjong, paprika, grønnerter og brokkolibuketter stekt i olje og en dressing laget av kesam/lettrømme med karrikrydder i. Det ble veldig godt.

Kan du linke til oppskriften?

Har selv ikke mye å bidra med da det som regel blir en salat med det jeg finner i kjøleskapet + ris/pasta/poteter

Anonym poster: a5daff857984f464596d59bc4f7d5b47

Gjest Blubberella
Skrevet

Kan du linke til oppskriften?

Anonym poster: a5daff857984f464596d59bc4f7d5b47

Det er litt vanskelig å linke siden det er sånn der slideshowgreier på sida, men her er oppskriften (en porsjon):

Ingredienser

1 kyllingfilet

40 g (rå vekt) naturris

1 ss oliven- eller rapsolje

1/2 rød paprika

100 g brokkoli

100 g sjampinjong

1 håndfull erter (ca. 50 g)

2 ss mager Kesam

1/2 ts karri

1 knivsodd sukker

1 ts sitronsaft

Salt og pepper

Hakket persille til dryss

Tilberedning

Rør ut mager Kesam med karri, sitronsaft, sukker og et lite dryss salt. Sett dressingen i kjøleskapet.

Kok risen som angitt på pakken.

Stek kyllingfileten ved svak varme i en teflonpanne, ca. 8-9 minutter på hver side. Krydre med salt og mengder av svart pepper.

Varm oljen i en stekepanne. Varm oppskårne sjampinjonger i et par minutter til de er lett gylne. Tilsett strimlet paprika, små brokkolibuketter og erter, og stek i fem minutter.

Skrevet

Bruker kyllingbryst til det meste. På pizza, i taco, i pitabrød. Ellers godt med asparges og couscous og urtedressing av kesam.

Skrevet

Couscous og grønn salat :) Topp med balsamicoeddik, eller ha tzatziki ved siden av. Yum!

AnonymBruker
Skrevet

Du kan også lage kyllinggryte. Det er kjempegodt :)

Anonym poster: 17e2e5d3ce145a19c544efef6347cd1a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...