AnonymBruker Skrevet 10. mars 2013 #1 Skrevet 10. mars 2013 Hva serverer dere med kyllingfilet? Trenger litt inspirasjon :-) Anonym poster: 5a1cc8e60156218f36920033e1e9b570
Gjest LadySizz Skrevet 10. mars 2013 #2 Skrevet 10. mars 2013 Salat i mange forskjellige varianter,ris,pasta,stekte poteter,potetstappe,sauser av forskjellige slag,maiskolber,stekte grønnsaker av forskjellige varianter..
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2013 #3 Skrevet 10. mars 2013 Har akkurat spist kyllingfilet. Jeg bruker ris og grønnsaksblanding som tilbehør. Det som "gjør" maten er den deilige Bretagnesausen jeg lager til. Anonym poster: d31c7e6de0030d6074e789da8cb82e1d
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2013 #4 Skrevet 10. mars 2013 Grønnsaker som paprika, asparges, brokkoli, blomkål, gulrøtter, løk osv. Potetmos laget av poteter, brokkoli eller blomkål. Ris Salat Fløtegratinerte poteter Pommes frites eller potetbåter Bakt potet med bacon Ovnsbakte tomater Store grillede maiskolber og soppstuing Potetsalat Anonym poster: 17e2e5d3ce145a19c544efef6347cd1a
Alina X Skrevet 10. mars 2013 #5 Skrevet 10. mars 2013 Pleier å lage spinatsalat. 1pose spinat 2 chili 2 fedd hvitløk 1 ts kapers litt ingefær matfløte chilikrydder salt og pepper. så pleier jeg å lage en enkel salat til: ruccola,tomat,rødløk,agurk og oliven. dressing lager jeg av olivenolje,sitron,salt og oregano.
Gjest Blubberella Skrevet 10. mars 2013 #6 Skrevet 10. mars 2013 Jeg fant en veldig enkel oppskrift på nett som var både sunn og rask å lage. Man skulle egentlig steke kyllingfiletene i stekepanne men jeg la dem i aluminiumsfolie i ovnen i stedet. Tilbehør er ris laget på vanlig via pluss sjampinjong, paprika, grønnerter og brokkolibuketter stekt i olje og en dressing laget av kesam/lettrømme med karrikrydder i. Det ble veldig godt.
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2013 #7 Skrevet 10. mars 2013 Har akkurat spist kyllingfilet. Jeg bruker ris og grønnsaksblanding som tilbehør. Det som "gjør" maten er den deilige Bretagnesausen jeg lager til. Anonym poster: d31c7e6de0030d6074e789da8cb82e1d Oppskrift? Jeg fant en veldig enkel oppskrift på nett som var både sunn og rask å lage. Man skulle egentlig steke kyllingfiletene i stekepanne men jeg la dem i aluminiumsfolie i ovnen i stedet. Tilbehør er ris laget på vanlig via pluss sjampinjong, paprika, grønnerter og brokkolibuketter stekt i olje og en dressing laget av kesam/lettrømme med karrikrydder i. Det ble veldig godt. Kan du linke til oppskriften? Har selv ikke mye å bidra med da det som regel blir en salat med det jeg finner i kjøleskapet + ris/pasta/poteter Anonym poster: a5daff857984f464596d59bc4f7d5b47
Gjest Blubberella Skrevet 10. mars 2013 #8 Skrevet 10. mars 2013 Kan du linke til oppskriften? Anonym poster: a5daff857984f464596d59bc4f7d5b47 Det er litt vanskelig å linke siden det er sånn der slideshowgreier på sida, men her er oppskriften (en porsjon): Ingredienser 1 kyllingfilet 40 g (rå vekt) naturris 1 ss oliven- eller rapsolje 1/2 rød paprika 100 g brokkoli 100 g sjampinjong 1 håndfull erter (ca. 50 g) 2 ss mager Kesam 1/2 ts karri 1 knivsodd sukker 1 ts sitronsaft Salt og pepper Hakket persille til dryss Tilberedning Rør ut mager Kesam med karri, sitronsaft, sukker og et lite dryss salt. Sett dressingen i kjøleskapet. Kok risen som angitt på pakken. Stek kyllingfileten ved svak varme i en teflonpanne, ca. 8-9 minutter på hver side. Krydre med salt og mengder av svart pepper. Varm oljen i en stekepanne. Varm oppskårne sjampinjonger i et par minutter til de er lett gylne. Tilsett strimlet paprika, små brokkolibuketter og erter, og stek i fem minutter.
Edie Skrevet 10. mars 2013 #9 Skrevet 10. mars 2013 Bruker kyllingbryst til det meste. På pizza, i taco, i pitabrød. Ellers godt med asparges og couscous og urtedressing av kesam.
Musken Skrevet 10. mars 2013 #10 Skrevet 10. mars 2013 Couscous og grønn salat Topp med balsamicoeddik, eller ha tzatziki ved siden av. Yum!
AnonymBruker Skrevet 10. mars 2013 #11 Skrevet 10. mars 2013 Du kan også lage kyllinggryte. Det er kjempegodt Anonym poster: 17e2e5d3ce145a19c544efef6347cd1a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå