Arkana Skrevet 24. mars 2004 #2 Skrevet 24. mars 2004 Det er ikke farlig, men kjøtt som blir frosset og tint flere ganger blir fort tørt og smakløst.
Gjest Moonshadow Skrevet 24. mars 2004 #3 Skrevet 24. mars 2004 Det som er lurt om du skal fryse kjøtt som har vært fryst før er å steke det opp før du fryser det andre gangen.
Gjest Xavia Skrevet 24. mars 2004 #5 Skrevet 24. mars 2004 Jo det gjør man! Tror du at alle "ferskvarene" du kjøper på butikken virkelig aldri har vært fryst før du drar hjem og slenger dem i frysa???
Grooo Skrevet 24. mars 2004 #6 Skrevet 24. mars 2004 Jo det gjør man! Tror du at alle "ferskvarene" du kjøper på butikken virkelig aldri har vært fryst før du drar hjem og slenger dem i frysa??? Er jo nettopp derfor man i alle fall ALDRI skal gjøre dette selv! Fordi det ikke er sundt, og "faren"/sjansen for at det har skjedd før er til stede... Har du tint kjøtt som du allikevel ikke får brukt så stek det før du fryser det igjen!
Arkana Skrevet 24. mars 2004 #7 Skrevet 24. mars 2004 Er jo nettopp derfor man i alle fall ALDRI skal gjøre dette selv! Fordi det ikke er sundt, og "faren"/sjansen for at det har skjedd før er til stede... Har du tint kjøtt som du allikevel ikke får brukt så stek det før du fryser det igjen! Hvis man behandler kjøttet riktig er det som jeg har skrevet før ikke farlig å fryse kjøtt på nytt etter at det er tint.
supersurfer ;-) Skrevet 26. mars 2004 #8 Skrevet 26. mars 2004 En vare blir da vel ikke plutselig giftig om det blir fryst to ganger...!
starie Skrevet 26. mars 2004 #9 Skrevet 26. mars 2004 Jo det gjør man! Tror du at alle "ferskvarene" du kjøper på butikken virkelig aldri har vært fryst før du drar hjem og slenger dem i frysa??? Da skal det stå "opptint vare" på forpakningene.
Gjest Poirot Skrevet 26. mars 2004 #10 Skrevet 26. mars 2004 En vare blir da vel ikke plutselig giftig om det blir fryst to ganger...! Nei, men det får flere bakterier i seg. Restauranter har ikke lov til å fryse noe to ganger. Til hjemmebruk gjør jeg det glatt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå