Thomasine Skrevet 8. mars 2013 #1 Skrevet 8. mars 2013 Noen som har laget Cottage cheese selv? Hvor mange dl (ca) blir det av 4 l kefir?
Thomasine Skrevet 8. mars 2013 Forfatter #2 Skrevet 8. mars 2013 http://www.slank.no/artikler/hjemmelaget_Cottage_Cheese.html Fant det selv...
Ike Skrevet 9. mars 2013 #3 Skrevet 9. mars 2013 http://www.slank.no/artikler/hjemmelaget_Cottage_Cheese.html Fant det selv... Hvordan gikk det? Og hvordan ble smak/konsistens?
AnonymBruker Skrevet 9. mars 2013 #4 Skrevet 9. mars 2013 Kan man bruke soja eller rismelk til dette? Anonym poster: 1f0ac5906be5ca90fd1127e0fdd277c2
Thomasine Skrevet 10. mars 2013 Forfatter #5 Skrevet 10. mars 2013 Har ikke prøvd enda, men har smakt tidligere. Den blir tørrere enn Cottage. Aner ikke om man kan bruke annen type melk. Vet noen har brukt helmelk og det har funka.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå