AnonymBruker Skrevet 7. mars 2013 #1 Skrevet 7. mars 2013 Og ikke sånn plast som er brukt idag? Var sjokoladen bedre da? Jeg synes liksom å huske at melkesjokoladen smakte så mye bedre da;) Men det kan være at det bare var mer sjarmerernde med papir? Anonym poster: 3839d8eda065d1e7d4870b4679745bb0
Silfen Skrevet 7. mars 2013 #2 Skrevet 7. mars 2013 Det har jeg aldri tenkt over engang. Det blir jo umulig å teste også.
Gjest chariot Skrevet 7. mars 2013 #3 Skrevet 7. mars 2013 Selvfølgelig var sjokoladen bedre før, da den var innhyllet i papir. Da fikk aromaene utvikle seg og puste, i stedet for å svette inni den kjipe plastikken. I tillegg smakte jo sjokoladen bedre før Freia solgte sjela si til Kraft Foods. Og sist, men ikke minst er minnet om barndommens sjokoladeplater mer sødmefylt enn nåtidens kvalme "ta 3, betal for 2" gigaplater 3
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2013 #4 Skrevet 7. mars 2013 Det klarer jeg ikke å smake. Men jeg skal innrømme at det var bedre da de kostet 20 kroner i stedenfor 40-50 og det er ikke lenge siden. Anonym poster: 224a225c2c5c4dcc12aa0c0c0f21e149 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå