AnonymBruker Skrevet 7. mars 2013 #1 Skrevet 7. mars 2013 Tenkte å bake en brownies som skal ha 3 dl sukker. Jeg har bare sukrin i heimen og lurer på om det er noen som har peiling på hvor mye sukrin jeg må ha for å erstatte de 3 dl med vanlig sukker? Anonym poster: 5ff43f8d097bb42dcfe4472848892b46
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2013 #2 Skrevet 7. mars 2013 Anyone? Anonym poster: 5ff43f8d097bb42dcfe4472848892b46
Thomasine Skrevet 8. mars 2013 #3 Skrevet 8. mars 2013 http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=25854 Har ikke peiling, men fant denne linken. Kommer til å teste ut den i dag. Kjøpte meg nemlig Sukrin i dag.
AnonymBruker Skrevet 8. mars 2013 #4 Skrevet 8. mars 2013 Like mye som sukker, altså 3dl sukrin. Men det kan gå utover smaken og kun ha sukrin som søtning. Anonym poster: 238a240f5bc57bd3d407e77079ebb466
KaDust Skrevet 8. mars 2013 #5 Skrevet 8. mars 2013 Like mye om du har sukrin, halvparten om du har sukrin+
Gjest fjellhamster Skrevet 8. mars 2013 #6 Skrevet 8. mars 2013 Jeg synes liksom ikke det smaker "skikkelig kake" dersom jeg bare bruker sukrin i bakverket.. Gjør jeg noe feil eller skal smaken være litt ulik?
KaDust Skrevet 8. mars 2013 #7 Skrevet 8. mars 2013 Sukrin har en litt kald smak, så det vil smake rart når du bruker det i bakverket. Da er det bedre å bruke stevia eller sukrin+, da merker hvertfall ikke jeg noe særlig forskjell fra da jeg brukte sukker
Gjest fjellhamster Skrevet 8. mars 2013 #8 Skrevet 8. mars 2013 Ok, så sukrin+ smaker mer sukker? Mulig det er bare meg som er "vant til" sukkersmaken, men det smakte veldig rart med sukrin da jeg prøvde det, takker for tips
KaDust Skrevet 8. mars 2013 #9 Skrevet 8. mars 2013 Sukrin+ smaker mer som sukker ja. Men det er dobbelt så søtt, så man skal bare bruke halvparten av hva man ville brukt med sukker
KaDust Skrevet 8. mars 2013 #10 Skrevet 8. mars 2013 Sukrin+ smaker mer som sukker ja. Men det er dobbelt så søtt, så man skal bare bruke halvparten av hva man ville brukt med sukker
AnonymBruker Skrevet 8. mars 2013 #11 Skrevet 8. mars 2013 Tagatesse er genialt i bakverk. Smaker mye bedre enn sukrin. Pleier ofte å ha halvparten sukrin og halvparten tagatesse. Steviosa-sukker er også mye bedre enn sukrin. Det er 5 ganger så søtt som sukker og man trenger da indre menger enn man ville gjort med sukrin, dermed slipper man sånn ekkel kald bismak. Anonym poster: 70a8ac2292a4a943d9da7493c6c2ea9b
AnonymBruker Skrevet 8. mars 2013 #12 Skrevet 8. mars 2013 Hva med natreen da? Funker det? Anonym poster: f0c6380a330624ed817dba135a63c86e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå