Maiava88 Skrevet 5. mars 2013 #1 Skrevet 5. mars 2013 Jeg driver å skal bare skuffkake med kanel og sukker, og jeg har nettopp knekt eggene i en bolle da jeg oppdager at i den ene oppskriften jeg har er det margarin, i den andre er det ikke!! Hva blir best? Vil at den skal bli saftig og god.... Hjeeelp!
Maiava88 Skrevet 5. mars 2013 Forfatter #4 Skrevet 5. mars 2013 Det ble margarin og den ble kjempegod Takk!
Gjest Borghild Skrevet 7. mars 2013 #5 Skrevet 7. mars 2013 Hva er skuffkake? Orker ikke Google fra iPhone.
AnonymBruker Skrevet 7. mars 2013 #6 Skrevet 7. mars 2013 Ingenting blir godt med margarin. Anonym poster: 40b35675af8e223db04edac42f9de023 3
Gjest Borghild Skrevet 8. mars 2013 #7 Skrevet 8. mars 2013 Når man ikke har noe valg siden man ikke tåler smør blir det godt, jo.
Rubies_ Skrevet 8. mars 2013 #8 Skrevet 8. mars 2013 Jeg skjønner ikke problemet med margarin. Jeg er en sånn en mat-interessert person som er opptatt av råvarer til vanlig, men når det gjelder smør vs. margarin må jeg ærlig innrømme at jeg ikke kjenner forskjell....
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå