Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva er egentlig forskjellen...? :-?

Hva bruker man hva til....? :-?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den røde er sterkere. Du bruker dem f.eks. i karriretter istedet for karripulver, veldig populært i thai-retter, dressinger eller rett og slett der hvor du vil ha en litt krydret karrismak.

Gjest Anonymous
Skrevet

Grønn er den sterkeste currien

Skrevet
Grønn er den sterkeste currien

Ja, du har selvsagt rett. :) *vet ikke hva jeg tenkte på*

Gjest rabrabara
Skrevet

Veldig godt med kokosmelk og kylling/reker og div. grønnsaker samt ris/nudler. YummY!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...