magolia Skrevet 23. mars 2004 #1 Skrevet 23. mars 2004 Hva er egentlig forskjellen...? :-? Hva bruker man hva til....? :-?
Arkana Skrevet 23. mars 2004 #2 Skrevet 23. mars 2004 Den røde er sterkere. Du bruker dem f.eks. i karriretter istedet for karripulver, veldig populært i thai-retter, dressinger eller rett og slett der hvor du vil ha en litt krydret karrismak.
Arkana Skrevet 23. mars 2004 #4 Skrevet 23. mars 2004 Grønn er den sterkeste currien Ja, du har selvsagt rett. *vet ikke hva jeg tenkte på*
Gjest rabrabara Skrevet 23. mars 2004 #5 Skrevet 23. mars 2004 Veldig godt med kokosmelk og kylling/reker og div. grønnsaker samt ris/nudler. YummY!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå