Gå til innhold

Kjøpt kokosmelk på boks, skal den være i fast form?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Eller er den gammel?

Første gangen jeg kjøpte på Meny var det en hvit melk. Andre gangen jeg kjøpte på Bunnpris var det først hardt og hvitt og deretter en klar væske under. Trodde den var gammel og kjøpte ny på Meny. Nå har jeg igjen kjøpt en som er hard på toppen med hvit væske under på Rema, er den ok eller gammel?

Anonym poster: bb6334e9cf2c30b96212249ab7a96b6f

Videoannonse
Annonse
Skrevet

De er helt i orden, men fettet i kokosmelken stivner når den blir kald. Sett den i romtemperatur og rist før bruk.

Skrevet

Jeg pleier å legge den litt i varmt vann, så er den litt lettere å få ut av boksen :)

Skrevet

Det er vanlig at den har et hardt "lokk" på toppen, men sist gang jeg kjøpte var hele boksen hard (minnet om stiv kremost). Da hadde den ikke vært i kjøleskap. Jeg brukte den likevel, men lurer på om det er vanlig at den er sånn?

Skrevet

Jo høyere fettinnhold, jo tykkere "lokk", og jo høyere temperatur er den fast i. Kokosfett er naturlig fast i romtemperatur.

Husker du hva fettinnholdet i den siste boksen var? Det minner meg om kokosfløte, nemlig.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...