Gjest Anonymous Skrevet 23. mars 2004 #1 Skrevet 23. mars 2004 jeg hadde tenkt meg fiskepudding i hvit saus i dag..men jeg vil spice den litt opp...noen forslag til hva jeg kan ha i sausen?
Gjest 1111 Skrevet 23. mars 2004 #2 Skrevet 23. mars 2004 Karri eller ekstra muskat smaker godt i hvit saus
Lizzie Skrevet 23. mars 2004 #3 Skrevet 23. mars 2004 For variasjonens skyld kan det gså være godt med litt spinat i.
Gjest gjest1 Skrevet 23. mars 2004 #5 Skrevet 23. mars 2004 Når jeg smelter litt smør til meljevningen pleier jeg å ha i litt karripasta og litt gurkemeie. Gir en spicy saus. Bruker og å ha grønne erter i, syns det er godt til fiskepudding/fiskeboller.
Gjest Paff Skrevet 27. mars 2004 #6 Skrevet 27. mars 2004 Jeg syns også det er godt med spicy hvit saus! Nå sist hakket jeg fersk chili og hvitløk og tilsatte karri, gurkemeie, salt&pepper. NAM!
tigergutt Skrevet 27. mars 2004 #8 Skrevet 27. mars 2004 Du kan steke litt bacon å ha i, det er veldig godt.
Gjest Starya Skrevet 27. mars 2004 #9 Skrevet 27. mars 2004 Jeg har gurkemeie stående, men har ikke brukt den til noe enda. Hva slags smak gir den egentlig? Sånn omtrentlig..
Gjest Starya Skrevet 27. mars 2004 #10 Skrevet 27. mars 2004 Du kan steke litt bacon å ha i' date=' det er veldig godt.[/quote']Å ja, beste tipset så langt!
Gjest Myumi Skrevet 27. mars 2004 #11 Skrevet 27. mars 2004 Jeg har gurkemeie stående' date=' men har ikke brukt den til noe enda. Hva slags smak gir den egentlig? Sånn omtrentlig..[/quote'] Gurkemeie gir mest farge, veldig lite smak.
Gjest Starya Skrevet 27. mars 2004 #12 Skrevet 27. mars 2004 Aha, det var det jeg trodde. Har hørt man kan bruke det i boller, så da ble jeg litt forvirret da det ble nevnt som kryder i spicy saus..
Gjest Emera Skrevet 27. mars 2004 #13 Skrevet 27. mars 2004 Det er godt å smelte ned en kremost i hvit saus. Kremost finnes jo i flere forskjellige smaker.
Gjest 1111 Skrevet 28. mars 2004 #14 Skrevet 28. mars 2004 Smelt noen spiseskjeer blåmuggelost i sausen, da blir den god da! (blå castello)
Bokalven Skrevet 28. mars 2004 #15 Skrevet 28. mars 2004 Jeg har gurkemeie stående' date=' men har ikke brukt den til noe enda. [/quote'] Gurkemeie kan man også bruke når man koker ris, så får man gul ris. Passer flott til indisk eller indiskinspirert mat.
Bokalven Skrevet 28. mars 2004 #16 Skrevet 28. mars 2004 Du kan steke litt bacon å ha i' date=' det er veldig godt.[/quote'] Har aldri likt bacon, jeg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå