Gå til innhold

Kylling i forskjellige former


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har tips til hvordan man kan krydre opp en kyllingfilet? Lager bare det samme alltid, hadde vært morro å utvekse noen tips. :)

Hva kan man ha til tilbehør liksom... ?:)

Anonym poster: 6c032cb35d296306dffabebca725403b

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

1) kok pasta og ha det i en form

2) kutt opp kyllingfileeten i biter og stek det raskt i panna, krydre med kyllingkrydder

3) kok opp to poser med bretagne kyllingsaus og putt kyllingbitene oppi der og la det koke sammen litt

4) putt pasta i bunn, tøm sausen og kyllingen over, legg i ananas og paprika biter, strø ost og litt parmesan over. Sett i ovnen på 200 grader til osten ser ferdig ut. Utrolig godt med en enkel salat til! Evt. bare agurkbiter! :wow:

Endret av smilefjez
Skrevet

4 ss akasie honning

1 ss dijon sennep

2-3 ss olivenolje

2 fedd kvitløk

2 store ss hakket fersk estragon

litt pepper

Skjer opp kyllingfilet i passelige terninger, og mariner i denne sausen, minst 4 timer, gjerne over natta.

Tre kyllingen på spyd og brun lett i stekepanne, for å steke ferdig kyllingen i ovnen på ca 180 grader.

Nydelig :) sist hadde vi hjemmelaget potetsalat, focaccia melon og ananas som tilbehør.. :)

er også godt med ris og grønn salat.

Anonym poster: feb2b9438286b9227c06ff8828c21c66

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...