AnonymBruker Skrevet 26. februar 2013 #1 Skrevet 26. februar 2013 Noen som har tips til hvordan man kan krydre opp en kyllingfilet? Lager bare det samme alltid, hadde vært morro å utvekse noen tips. Hva kan man ha til tilbehør liksom... ? Anonym poster: 6c032cb35d296306dffabebca725403b
sunflowwer Skrevet 26. februar 2013 #2 Skrevet 26. februar 2013 (endret) 1) kok pasta og ha det i en form 2) kutt opp kyllingfileeten i biter og stek det raskt i panna, krydre med kyllingkrydder 3) kok opp to poser med bretagne kyllingsaus og putt kyllingbitene oppi der og la det koke sammen litt 4) putt pasta i bunn, tøm sausen og kyllingen over, legg i ananas og paprika biter, strø ost og litt parmesan over. Sett i ovnen på 200 grader til osten ser ferdig ut. Utrolig godt med en enkel salat til! Evt. bare agurkbiter! Endret 26. februar 2013 av smilefjez
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2013 #3 Skrevet 26. februar 2013 4 ss akasie honning 1 ss dijon sennep 2-3 ss olivenolje 2 fedd kvitløk 2 store ss hakket fersk estragon litt pepper Skjer opp kyllingfilet i passelige terninger, og mariner i denne sausen, minst 4 timer, gjerne over natta. Tre kyllingen på spyd og brun lett i stekepanne, for å steke ferdig kyllingen i ovnen på ca 180 grader. Nydelig sist hadde vi hjemmelaget potetsalat, focaccia melon og ananas som tilbehør.. er også godt med ris og grønn salat. Anonym poster: feb2b9438286b9227c06ff8828c21c66
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå