AnonymBruker Skrevet 26. februar 2013 #1 Skrevet 26. februar 2013 Skal lage jegersaus, og lurer derfor på om fløten kan erstattes med smør? Anonym poster: b917b13118a2b853506944ea3da42b2f
Gjest Skjæra Skrevet 27. februar 2013 #2 Skrevet 27. februar 2013 Nei, det blir feil å bytte ut på den måten. Smør gjør det fetere, mens fløte gjør det rundere Hvorfor må den byttes ut? Er det noe allergi?
Gjest navnelapp Skrevet 27. februar 2013 #3 Skrevet 27. februar 2013 Viss dette er ein posesaus ville eg bytta ut fløten med mjølk, helst heilmjølk, eller matfløte. Smør virkar annleis, og gir ein annan konsistens og smak.
Gjest Gjest Skrevet 27. februar 2013 #4 Skrevet 27. februar 2013 Skal lage jegersaus, og lurer derfor på om fløten kan erstattes med smør? Anonym poster: b917b13118a2b853506944ea3da42b2f Niks. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå